tache de beaute facebook

Huidverslapping

Huidverslapping

huidverslapping

Behandelingen

Huidversteviging Exilis
Duur: 
Van 0:30 tot € 1:30 per behandeling
Prijs: 
Vanaf € 200 per zone / per beurt
D.m.v. radiofrequentie wordt de huid gestimuleerd collageen aan te maken en/of wordt overtollig vet verwijdert
Meer info over gebruikte technieken en producten: 
Monopolaire Radio FrequentieResultaten Monopolaire Radiofrequentie

Wanneer uw gelaatscontouren ernstig vervagen, lijkt een facelift vaak de enige oplossing. Voorkomen is echter beter dan genezen. Daarom adviseren wij u graag en vrijblijvend om van jongs af aan u goed te verzorgen met producten waarvan de efficiëntie wetenschappelijk bewezen is. Breng daarom tijdig een bezoek aan ons schoonheidsinstituut Tache de Beauté. 

Hoe ontstaat huidverslapping?

Onze huid bestaat uit meerdere lagen, waaronder de opperhuid (dit is de bovenste huidlaag die we kunnen waarnemen), de lederhuid en het onderhuids bindweefsel.

Als we ouder worden

 • Wordt de opperhuid dunner, gevoeliger en vaak droger - de immuniteit van de huid vermindert
 • Verandert de lederhuid, doordat het aantal bloedvaten en talgklieren minder wordt
 • Door een verlaagde celactiviteit verliest de huid haar stevigheid, soepelheid In het onderhuids bindweefsel 

Op de handen en bij de hals kan u dit als eerste waarnemen. Verder krimpt onze schedel waardoor de huid er losser omheen komt te liggen. Reken daarbij nog wat spierverslapping en uw leeftijd laat zich duidelijk raden. Daar waar u zelf uw gelaatsspieren tot in zekere mate kunt trainen, kunnen wij u op het niveau van de huid helpen door de conditie te optimaliseren en te herstellen!

Oorzaken huidverslapping:

 • Leeftijd
 • Roken
 • Veel zonnen, zonnebank
 • Geen of foutieve huidverzorgingsproducten gebruiken
 • Stress / ziekte
 • Medicijnen
 • Leeftijd
 • Te weinig lichaamsbeweging

Wat kan ik doen tegen huidverslapping?

Wanneer er sprake is van huidverslapping, is dit een teken dat het collageen, elastine en reticuline netwerk verminderd is. De cellen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn de fibroblasten. Dit zijn cellen die collageen en elastine produceren. Deze cellen moeten dus gestimuleerd worden zodat de huid haar stevigheid terug krijgt.

Dit kan door:

 1. EXILIS Elite: dit is het enige apparaat ter wereld dat radiofrequentie technologie combineert met ultrasone technologie (wereldpatent). De RF technologie warmt de huid met golfelektronen op. Helaas is dit een soort energie waarbij de diepgang en verspreiding moeilijk te controleren is. Dankzij de unieke toevoeging van Ultrasone energie die tegelijk met de RF energie afgegeven wordt, kunnen we garanderen dat de RF energie gemakkelijker verspreidt doorheen het huidweefsel en de cellen. Gevolg: je hebt minder hoge RF energie nodig, omdat ze beter verspreid wordt dankzij de Ultrasone energie. De behandelingen duren bovendien veel minder lang
  EXILIS Elite roept een nieuw begrip in het leven: 'Collagen Refill Technology' (patent). Dankzij haar hoge kracht en efficiëntie, voorziet de Exilis Elite nieuwe collageen in de huid. De oude collageen wordt dus niet zomaar even versterkt door enkele nieuwe collageenvezels, maar wordt helemaal afgebroken en vervangen door gloednieuw collageen.
 2. Uitwendige stimulatie van de huidcellen met microneedling (thuis of in het instituut). Dit is een behandeling waarbij je met 200 zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit over de huid rolt. Zo onstaan er micro kanaaltjes, die de opname van actieve werkstoffen verhogen en zo de aanmaak van elastine, collageen en reticulinevezels stimuleren. 
 3. Behandelingen in het instituut waarbij via iontoforese en sonoforese hoogst actieve werkstoffen in de huid worden gebracht, die op hun beurt de huidcellen stimuleren, verzorgen en aanzetten tot hogere activiteit. Bij iontoforese spreekt men van een opname die 400% hoger ligt dan bvb het gewoon aanbrengen van een crème, bij sonoforese ligt de opname 4000% hoger!! Wij beschikken ook over een apparaat dat via galvanische stroom de spieren stimuleert en een onmiddellijk liftend resultaat biedt. Het spreekt vanzelf dat men door toepassing van een of door combinatie van deze technieken, veel sneller en betere resultaten neerzet.
 4. Peelings, steeds opbouwend en in verschillende concentraties dragen ook hun belangrijk steentje bij.  
 5. Verder kunt u zelf gezichtsgymnastiek doen zodat u uw gezichtsspieren goed traint en de stevigheid van de huid onderhoudt.
 6. Uw huid verdient vaak ook een steuntje van binnenuit. Wij verdelen voedingssupplementen met hoog geconcentreerd viscollageen en MSM die de stevigheid van de huid beschermen en op termijn liften.
 7. Draag altijd een goede beschermende crème tegen UV straling, pollutie en uitwendige factoren die de huid belasten. Overbodige blootstelling aan de zon/zonnebank is boosdoener nr.1 van vroegtijdige huidveroudering en -verslapping!

Vraag ons om vrijblijvende inlichtingen over de producten en de behandelingen die u flink verder kunnen helpen! 

Heeft u nog vragen?

Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.
Klik op onderstaande knop voor een behandeling.

reserveer online gelaastverzorging