tache de beaute facebook

Huidverslapping

Huidverslapping

huidverslapping

Wanneer de gelaatscontouren ernstig vervagen, lijkt een facelift vaak de enige oplossing. Voorkomen is echter beter dan genezen. Daarom adviseren wij je graag en vrijblijvend om je van jongs af aan goed te verzorgen met producten waarvan de efficiëntie wetenschappelijk bewezen is. Breng daarom tijdig een bezoek aan ons schoonheidsinstituut Tache de Beauté. 

Hoe ontstaat huidverslapping?

Onze huid bestaat uit meerdere lagen, waaronder de opperhuid (dit is de bovenste huidlaag die we kunnen waarnemen), de lederhuid en het onderhuids bindweefsel.

Als we ouder worden

 • Wordt de opperhuid dunner, gevoeliger en vaak droger - de immuniteit van de huid vermindert
 • Verandert de lederhuid, doordat het aantal bloedvaten en talgklieren minder wordt 
 • De huid verliest haar stevigheid en soepelheid In het onderhuids bindweefsel
 • Op de handen en bij de hals kan je dit als eerste waarnemen.
 • Verder krimpt onze schedel waardoor de huid er losser omheen komt te liggen. 
 • Reken daarbij nog wat spierverslapping en jouw leeftijd laat zich duidelijk raden. Daar waar je zelf de gelaatsspieren tot in zekere mate kunt trainen, kunnen wij jou op het niveau van de huid helpen door de conditie te optimaliseren en te herstellen!

Oorzaken huidverslapping:

 • Roken
 • Veel zonnen, zonnebank
 • Geen of foutieve huidverzorgingsproducten gebruiken
 • Stress / ziekte
 • Medicijnen
 • Leeftijd
 • Te weinig lichaamsbeweging

Wat kan ik doen tegen huidverslapping?

Wanneer er sprake is van huidverslapping, is dit een teken dat het collageen, elastine en reticuline netwerk verminderd is. De cellen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn de fibroblasten. Dit zijn cellen die collageen en elastine produceren. Deze cellen moeten dus gestimuleerd worden zodat de huid haar stevigheid terug krijgt.

Dit kan door:

 1. Radiofrequentie technologie gecombineerd met ultrasone technologie (wereldpatent). De RF technologie warmt de huid met golfelektronen op. Dankzij de unieke toevoeging van Ultrasone energie die tegelijk met de RF energie afgegeven wordt, kunnen we garanderen dat de RF energie zich gemakkelijker verspreidt doorheen het huidweefsel en de cellen. Gevolg: je hebt minder hoge RF energie nodig.. EXILIS Elite roept een nieuw begrip in het leven: 'Collagen Refill Technology' (patent). Dankzij haar hoge kracht en efficiëntie, voorziet de Exilis Elite nieuw collageen in de huid. Het oud collageen wordt dus niet zomaar even versterkt door enkele nieuwe collageenvezels, maar wordt helemaal afgebroken en vervangen door gloednieuw collageen.
 2. Uitwendige stimulatie van de huidcellen met microneedling (thuis of in het instituut). Dit is een behandeling waarbij je met 200 zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit over de huid rolt. Zo onstaan er micro kanaaltjes, die de opname van actieve werkstoffen verhogen en zo de aanmaak van elastine, collageen en reticulinevezels stimuleren. 
 3. Behandelingen in het instituut waarbij via iontoforese en sonoforese hoogst actieve werkstoffen in de huid worden gebracht, die op hun beurt de huidcellen stimuleren, verzorgen en aanzetten tot hogere activiteit. Bij iontoforese spreekt men van een opname van ingrediënten die 400% hoger ligt dan bvb het gewoon aanbrengen van een crème, bij sonoforese ligt de opname 4000% hoger!! 
 4. Peelings, steeds opbouwend en in verschillende concentraties dragen ook hun belangrijk steentje bij.  
 5. Verder kan je zelf gezichtsgymnastiek doen zodat je jouw gezichtsspieren goed traint en de stevigheid van de huid onderhoudt.
 6. De huid verdient vaak ook een steuntje van binnenuit. Wij verdelen voedingssupplementen met hoog geconcentreerd viscollageen en MSM die de stevigheid van de huid beschermen en op termijn de huid helpen strakker te worden.
 7. Draag altijd een goede beschermende crème tegen UV straling, pollutie en uitwendige factoren die de huid belasten. Overbodige blootstelling aan de zon/zonnebank is boosdoener nr.1 van vroegtijdige huidveroudering en -verslapping!

Vraag ons om vrijblijvende inlichtingen over de producten en de behandelingen die jou beslist verder kunnen helpen! 

Aanbevolen producten verkrijgbaar op onze webshop

 • Environ Skincare: Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser of Elixir, Tri Botanical Revival Masque,, Vita-Peptide C-Quence serum
 • Christina Cosmeceuticals: Château de Beauté Shielding Cream SPF35, Deep Beauty Night Cream, Absolute Perfect, Vino Sheen serum, Wish Day Cream SPF12, Night cream, Eyes & Neckt lifting Serum
 • Advanced Nutrition Programme: Skin Vit A+
 • Jane Iredale Minerale Make Up: Amazing Base Loos Mineral Powder, Liquid Minerals A Foundation, Pommist Hydration Spray
 • Microneedling apparaat

Heb je nog vragen?

Dan nodigen wij je van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.
Klik op onderstaande knop voor een behandeling.

reserveer online gelaastverzorging