tache de beaute facebook

Droge huid

Droge huid

droge huid

Behandelingen

Hydrafacial instant filler
Duur: 
1.15
Prijs: 
€ 145
Meer info over gebruikte technieken en producten: 
Hydrafacial of Milde Mesotherapie

Kenmerken droge huid

Heeft u het gevoel dat u de hele dag moet smeren, dat uw huid kriebelt, schilfert, er mat uitziet en trekkerig aanvoelt? Hoogwaarschijnlijk heeft u dan een droge huid. Deze huid kenmerkt zich hoofdzakelijk door hele fijne poriën, schilfers en heeft geen natuurlijke glans op het gelaat.

Hoe kan ik een droge huid voorkomen?

Door goede huidverzorgingsproducten te gebruiken die op uw huid zijn afgestemd voor zowel gezicht als lichaam. En daarnaast door een speciale schoonheidsbehandeling te ondergaan zodat uw huid niet meer jeukt, trekt of schilfert.

Heel vaak denken mensen dat ze een droge huid hebben.  Dan worden vaak te rijke producten aanbevolen, die de huid kunnen verstoppen en acné veroorzaken. In het schoonheidssalon blijkt vaak dat de huid niet droog is maar vochtarm. 

Welke huidverzorgingsproducten zijn goed voor een droge huid? 

Gebruik geen producten op zeepbasis. Deze drogen uw huid nog meer uit. Gebruik een mild product  zoals een reinigingsmelk en -lotion (voor uw gezicht) en een douchegel die een neutrale pH-waarde (voor uw lichaam) heeft. Daarnaast adviseren wij u een peeling te gebruiken om de schilfertjes van uw huid af te scrubben. De producten die u daarna aanbrengtkunnen beter en dieper door uw huid worden opgenomen.

Zowel de producten voor het gezicht als lichaam moeten niet alleen uit vochtherstellende bestanddelen bestaan, ze moeten daarnaast ook uw huid beschermen tegen weersinvloeden en agressies van buitenaf. Tache de Beauté heeft ook voedingssupplementen die uw droge huid van binnenuit aanpakken. Ons motto is behandel de kwaal in haar geheel, dus van binnen en van buiten. Alleen zo verkrijgt men een lange termijn resultaat, èn een mooie stralende, gezonde huid!

Kan mijn huid ook veranderen in een droge huid?

Wanneer we ouder worden kan onze huid zeker droger worden. Een vrouw haar huid wordt dunner en droger door het verlies van het vrouwelijk hormoon: Oestrogeen.

Er zijn ook veel mensen die hun huid als droog ervaren, maar toch een vette huid hebben. In dit geval is de huid vochtarm. Ook dit kan verholpen worden met de juiste reinigings- en verzorgings producten.

Wat gebeurt er als ik mijn droge huid niet goed verzorg?

Als uw huid erg droog en schilferig is en u gebruikt nooit een dag- of nachtcreme, dan kan uw huid zo intens droog worden dat deze allereerst erg gevoelig wordt en zelfs eczeem kan vertonen. Zo'n overgevoelige huid kan ook intenser reageren op allergenen, pollutie, èn zelfs op verzorgingsproducten. Een deskundig advies, eventueel ondersteund door proefdosissen, kan u een uitweg bieden. Vergeet ook niet dat een droge huid sneller rimpels vertoont en vlugger veroudert.

Heeft u nog vragen?

Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.  
Klik op onderstaande knop om een gratis intake gesprek te boeken of maak meteen een afspraak voor een behandeling.

reserveer online gelaastverzorging