tache de beaute facebook

Jane Iredale Make Up

Jane Iredale Make Up

Plant u een feest of een speciale gelegenheid, moet u tip top in orde zijn voor een sollicitatie? Laat u dan door ons maquilleren: geen gestress om tijdig klaar te zijn, geen allergische reacties, altijd de juiste kleurencombinaties en producten, lange houdbaarheid, voordelig! Uw make up voelt aan als een tweede huid, en uw uitstraling krijgt een kwalitatieve boost!
jane iredale minerale make up

Jane Iredale vindt het belangrijk dat je weet wat je op jouw huid aanbrengt! Voordat Jane Iredale in 1994 haar bedrijf Iredale Mineral Cosmetics begon werkte zij in de film- en theaterwereld. Tijdens haar carrière werkte Jane met de allerbeste visagisten. Daar ontdekte zij dat de echte kunst van het aanbrengen van make-up niet zozeer het klakkeloos volgen van de laatste trends is, maar het accentueren van de natuurlijke schoonheid. Op die manier wordt de persoonlijkheid van het individu naar buiten gebracht. Ook heeft zij ervaren dat make-up in sommige gevallen de huid meer kwaad, dan goed deed. Dit was voor Jane Iredale de aanleiding om een make-uplijn te ontwikkelen die een gezonde huid nastreeft. Zij was in de Verenigde Staten de eerste die een volledige make-up lijn ontwikkelde die gebaseerd is op mineralen.

Zin om zelf aan de slag te gaan?

Volg dan een dynamische MAKE UP WORKSHOP. Een echte belevenis, met een hapje en drank. Je kan dit voor jezelf boeken, of je komt samen met een vriendin. Tijdens een make up workshop zie en voel je wat de make up producten voor je kunnen doen. Je leert hoe je er thuis practisch zelf mee aan de slag kan en je ontdekt dat make up meer is dan een oppervlakkige uitstraling. Onze minerale make up zorgt namelijk ook voor èchte huidverbetering en omvat SPF, foundation, concealer en huidverzorging in één. Deze lijn bevat geen vulmiddelen (zoals talk), is zonder synthetische bewaarmiddelen, zonder synthetische kleur- en geurstoffen, is petroleumvrij en heeft een neutrale PH, Jane Iredale minerale make up laat de huid ademen, gaat transepidermaal vochtverlies tegen, is makkelijk en snel aan te brengen, bevat vitamines en is niet getest op dieren

Klik hier voor de prijslijst