tache de beaute facebook

Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

Missie

Tache de Beauté
Wij maken mensen mooi!

 

Mieke Vanhullebusch, reeds 30 jaar het gezicht van Tache de Beauté, is trots op haar professioneel huidverzorgingsinstituut, gespecialiseerd in huidverbetering, permanente make up en permanente ontharing. In het salon worden enkel wetenschappelijk bewezen producten en apparatuur aangewend, die zorgen voor een gezonde, mooie huid! De werkwijze is strikt persoonlijk en uniek. U als klant verdient immers onze tijd, inzet, respect en resultaten. U komt terecht in een sfeervol en rustgevend kader opdat u een bijzonder moment zou ervaren!

 

Visie

Tijdens een intakegesprek of een eerste persoonlijke ontmoeting maken wij een analyse van uw behoeften, uw leef- en voedingsgewoonten, uw medische geschiedenis en medicatie, uw verzorgingsritueel. Desgewenst wordt er een huidscan gemaakt.

 

Aan de hand van bovenstaande gegevens wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor uw verzorging thuis èn voor behandelingen in het instituut.
U wordt duidelijk geïnformeerd over prijzen, tijdsduur en frequentie van de behandelingen en omtrent de beoogde resultaten.

 

Alle behandelingen worden telkens opnieuw aangepast aan de noden en conditie van uw huid. Hiervoor maken wij gebruik van met zorg geselecteerde producten en apparatuur. Gezondheid, eenvoud en resultaat zijn een must. Om dit te verwezenlijken volgen wij voortdurend opleidingen en bezoeken wij regelmatig vakbeurzen en congressen. Onze jarenlange ervaring, het zelf uittesten van alle producten… maken dat wij voor de volle 100% achter onze producten en behandelingen staan!

 

Wij hopen u binnenkort te mogen verwennen in onze zaak!.

 

Mieke Vanhullebusch

Tache de Beauté
Wij maken mensen mooi!