tache de beaute facebook

Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

Missie

Tache de Beauté
Wij maken mensen mooi!

 

Mieke Vanhullebusch, reeds meer dan 30 jaar het gezicht van Tache de Beauté, is trots op haar professioneel huidverzorgingsinstituut, gespecialiseerd in huidverbetering (Environ Christina), make up (Jane Iredale) en permanente ontharing. In het salon worden enkel wetenschappelijk bewezen producten en apparatuur toegepast, die zorgen voor een gezonde, mooie huid! De werkwijze is strikt persoonlijk en uniek. Als klant verdien je immers onze tijd, inzet, respect en resultaten. Je komt terecht in een sfeervol en rustgevend kader opdat je een bijzonder moment zou ervaren!

 

Visie

Tijdens een intakegesprek of een eerste persoonlijke ontmoeting maken wij een analyse van jouw behoeften, je leef- en voedingsgewoonten, je medische geschiedenis en medicatie, je verzorgingsritueel. 

Aan de hand van bovenstaande gegevens wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor je verzorging thuis èn voor behandelingen in het instituut.
Je wordt duidelijk geïnformeerd over prijzen, tijdsduur en frequentie van de behandelingen en omtrent de beoogde en mogelijke resultaten. Uiteraard houden wij in de mate van het mogelijke ook rekening met je budget.

Alle behandelingen worden telkens opnieuw aangepast aan de noden en conditie van jouw huid. Hiervoor maken wij gebruik van streng geselecteerde producten en apparatuur en kunnen wij -  om je doelstelling te bereiken - ook de nodige variatie aanbrengen in je behandelingen. Gezondheid, eenvoud en resultaat zijn een must. Om dit te verwezenlijken volgen wij voortdurend opleidingen en bezoeken wij regelmatig vakbeurzen en congressen. Onze jarenlange ervaring, het zelf uittesten van alle producten… maken dat wij voor de volle 100% achter onze producten en behandelingen staan!

Wens je èchte huidverbetering en resultaat? Dan geniet je niet enkel van onze professionele behandelingen, maar gebruik je ook onze met zorg uitgekozen en kwalitatieve producten. Enkel door combinatie van beide,  kunnen wij samen jouw optimale resultaat bekomen! Omdat we exact weten wat we met onze producten èn behandelingen kunnen bereiken. Een win-win situatie dus: klant tevreden, wij ook tevreden! 

Ben je net zoals wij super gemotiveerd om onze behandelingen en adviezen te volgen? Dan ben je van harte welkom in onze zaak!

 

Mieke Vanhullebusch

Tache de Beauté
Wij maken mensen mooi!