tache de beaute facebook

NIEUW - PRAKTISCH - COLORLUXE EYE SHADOW STICK

NIEUW - PRAKTISCH - COLORLUXE EYE SHADOW STICK

Dit is een item dat niet in de toilettas mag ontbreken. Handig voor op reis en multi-inzetbaar. Het ziet er (bijna) uit als een lipstick, is verkrijgbaar in 10 tijdloze en langhoudende tinten.
jane iredale colorluxe oogschaduw

De stick is zeer gebruiksvriendelijk en bevat een ingebouwde puntenslijper. De fluweelzachte, crèmige formule breng je moeiteloos aan en laat zich met andere kleuren mooi combineren.  Volgens de Jane Iredale filosofie werden enkel huidvriendelijke ingrediënten gebruikt die de natuurlijke huidbarrière van de huid beschermen.
Alle tinten kunnen worden toegepast voor een allesomvattende schaduw, om een diepte creëren of een wimperlijn te definiëren. Ook smokey eyes kan je in een vloeiende beweging realiseren. Meerdere laagjes van het product zorgen voor een intensere oogopslag. De sticks zijn sterk gepigmenteerd en blijven lang zitten.

Leuk en makkelijk om snel jouw ogen extra te doen stralen. Geen gedoe met eye shadow 'poeder' die je kleren bevuilt. Je verwisselt van kleur zoals je van kledij verandert.  
Bij jouw volgend bezoek aan onze zaak, laten we je graag met deze Eye Shadow Sticks kennis maken. Wij zijn alvast fan!

 

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!