tache de beaute facebook

Environ Youth Essentia: ontdek wat het voor jou doet - Nu extra voordelig

Na tal van AWARDS voor Top Medical Skincare, ontving Dr. Des Fernandes nu ook de LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD voor zijn bijdrage aan zonbescherming en revolutionaire technieken inzake huidverjonging. Hij werd ook erkend voor zijn bijdrage op het gebied van topische antioxidanten en vitamines, waaraan hij meer dan 30 jaar van zijn leven wijdde.
swiss vitamine institute environ

Met het YOUTH ESSENTIA gamma krijg je producten met een certificaat van het Swiss Vitamin Institute.

Wat betekent dit?  

Dit verklaart dat de producten daadwerkelijk het beweerde vitaminegehalte bevatten en daardoor de actieve werking hebben die wordt beloofd. Concrete resultaten laten dan ook niet op zich wachten. In het kader van dit certificaat worden de producten elk jaar opnieuw getest, zodat ze gegarandeerd aan de strengste normen en standaarden voldoen. 

(Her)Ontdek jouw stralende jeugdigheid met het Youth Essentia Discovery Trio: € 116* - Deze set bevat:

Environ Youth Essentia Discovery Trio.jpg

  • 10 ml C-Quence 1 serum: met hoge dosis vitamines A & C, antioxidanten en peptiden. Deze ingrediënten werken in synergie samen voor een gezonde, gladdere en steviger huid
  • 10 ml Defence Cream: luxe vochtinbrengende crème die schade door vrije radicalen opvangt en de huid goed gehydrateerd en soepel maakt.  Geeft energie aan de huid en verzacht pigmentvlekken.
  • 10 ml vita-peptide Eye Gel: bevat een gespecialiseerde combinatie van antioxidanten en vitamines, evenals peptiden en hyaluronzuurtechnologie. Deze helpen zichtbaar de veroudering tegen te gaan en geven een gladdere, stralende huid rond de ogen.

Je geniet niet alleen van handige reisformaten, maar ook van een extra voordeel van €13.

* Beperkte oplage. Geldig tot uitputting van de voorraad.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!

actie loopt van
12/06/2024
tot
30/06/2024