tache de beaute facebook

Vette huid

Vette huid

vette huid

Behandelingen

Medische Peelings Gelaat
Duur: 
1:00
Prijs: 
€ 120
Geavanceerde medische huidverzorging

Laten we beginnen met een voordeel:doordat de huid meer talg produceert, blijft die soepel en glad en neigt minder gauw tot rimpels!

Nadeel: voortdurend glimmen, grove of verstopte poriën, make up die niet houdt....  beslist geen pretje!
Belangrijk bij de vette huid is dat u uw huid met goede producten reinigt en verzorgt. Reinigt u te agressief, te vaak,.... dan zal uw huid nog meer talg produceren en wordt hij dus nog vetter!

Hoe ontstaat een vette huid?

Of u nu een vette of een droge huid heeft wordt voor een groot deel erfelijk bepaald. Daarnaast heeft u het voor een deel zelf in de hand, door het gebruik van goede huidverzorgingsproducten. Want ook al is uw huid vet, door het gebruik van de juiste producten kunt u deze vette zones goed onder controle krijgen. Vergeet niet dat voeding, stress ook een invloed kunnen hebben!

Wat te doen met een vette huid?

Gebruik ’s morgens en ’s avonds een goede reiniging met daarna een actieve toner. Breng daarna uw vetregulerende dag- of nachtcrème. Wij adviseren u graag over de juiste producten, een eventueel talgregulerend masker, .... om zo gauw mogelijk een minder vette huid, verfijnde poriën structuur en een gezonde huid te bekomen. Af en toe een bezoek aan het schoonheidssalon helpt u sneller op weg!

Heeft u nog vragen?

Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.
Klik op onderstaande knop voor een behandeling.

reserveer online gelaastverzorging