tache de beaute facebook

Onze liefde voor de zon.

Onze liefde voor de zon.

Je koestert de warmte van de eerste zonnestralen. Vergeet echter niet vanaf nu je huid te versterken tegen de schadelijke effecten van zon en vervuiling.
environ zonnecreme rad

Vrije radicalen dringen via UV-straling in de huid en zorgen voor beschadiging van onze cellen en voor versnelde huidveroudering. Om deze vrije radicalen te bestrijden zijn antioxidanten nodig (die vrije radicalen neutraliseren). Deze zitten in een breed gamma verzorgingsproducten, die daarnaast ook vitamine A, E en C bevatten. Deze ingrediënten vertragen zichtbaar het verouderingsproces. 

Zo is er bvb de Vita-Enriched Antioxidantgel van Environ die beschermt tegen oxidatie van de cellen en die beschermt tegen interne en externe stressfactoren van de huid. Bovendien verzacht en hydrateert het product de gevoelige huid.
TIP: leg dit product in de koelkast en gebruikt het niet alleen onder je dagcrème, maar ook als aftersun of - voor de heren - als aftershave! Ook ideaal voor de gevoelige kinderhuid.

Nog ongeveer 12 weken voor het echt zomer is! Dit betekent dat je nu kan starten met voedingssupplementen om jouw huid te ondersteunen en begeleiden naar een mooie, gezonde zomergloed. Voedingssupplementen hebben immers 3 maanden tijd nodig om resultaten te geven. Bereid je huid voor op de zon/zomer met Skin Vitamine A, Skin Youth Biome en zorg voor optimale hydratatie levels met Skin Omega. Extra Vitamine C maakt je huid bovendien steviger, de teint lichter en stralender.

Vergeet niet: alle tijd en moeite die je doet om je huid goed te verzorgen is waardeloos als je je huidverzorgingsroutine 's ochtends niet doeltreffend afwerkt met een beschermend zonneproduct. RAD van Environ en Daytime Guard van Christina beschermen immers tegen diepere schade van UVA (stralen die verouderen en zorgen voor pigmentvlekken!) en UVB (stralen die je doen verbranden!). Opgelet: deze stralen (UVA en UVB) belagen de huidcellen het hele jaar door en niet enkel als de zon schijnt! 

Ben je klaar om het beste uit de lente(zon) te halen? Wij adviseren je graag over het huidverzorgingsprogramma dat het best voor jou geschikt is.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!