tache de beaute facebook

Skincare = healthcare!

Skincare = healthcare!

​Stralend van binnen, betekent ook stralend aan de buitenkant. Je huid is de spiegel van je gezondheid. Eet gezond, zorg voor een leven in balans, wees blij met jezelf. Wij streven er steeds naar een oprecht luisterend oor, het beste advies, de aangenaamste zorg en de meest performante producten en behandelingen aan te bieden. Jullie op weg helpen naar een mooie, gezonde huid en een beter zelfbeeld, geeft ons enorm veel voldoening.
huid spiegel gezondheid.jpg

Aangezien de huid ons grootste orgaan is, en ook een belangrijke barrière vormt voor ziekteverwekkers, is het extra belangrijk om deze goed en consistent te verzorgen. Wij kozen uiteraard voor producten en behandelingen die veilig en uiterst performant zijn. Daarom zijn onze producten vrij van aluminium * Petroleum * Paraffine * Parabenen * Siliconen * Microplastics.... Onze gamma's werden door ons gekozen omdat ze kunnen bogen op:

  • jarenlange expertise
  • gezonde ingrediënten
  • ingrediënten met hoge concentraties actieve stoffen
  • mooie resultaten
  • een goede verhouding prijs-kwaliteit

Onze passie voor schoonheid wordt gevoed door een eeuwige drang om te blijven onderzoeken en bijleren. Zo halen wij onze informatie in een grote variatie aan vakliteratuur, op beurzen en bijscholingen. We zijn "gebeten om te weten"  en verdiepen ons sinds jaar en dag zowel in innerlijke als uiterlijke gezondheid!
Voeg hierbij een grote portie rust en verwennerij en je weet dat je bij ons aan het goede adres bent, toch?

Vandaag las ik een post : SCHOONHEID IS HET MET GRATIE DRAGEN VAN JE IMPERFECTIES.
Dit betekent ook dat je niet perfect hoeft te zijn, om je mooi te voelen. We kennen allemaal 'mooie' mensen die toch af en toe last hebben van donkere kringen, puistjes, rimpels, pigmentvlekken, ..... Bij Tache de Beauté streven we er naar deze uiterlijke' kwalen' te helpen reduceren en herstellen, zodat je een (nog) mooiere versie wordt van jezelf, met méér zelfvertrouwen. 

Je bent welkom in onze oase van rust om even weg te dromen tijdens een zalige verwenbehandeling. Om daarna dankbaar jouw spiegelbeeld te aanschouwen en verdere stappen te zetten naar jouw gezonde, tevreden nieuwe 'zelf', van binnen en van buiten!

Zin om jouw schoonheid te (her)ontdekken? Maak hier een afspraak voor een behandeling naar keuze. Indien je niet weet welke verzorging voor jou het meest geschikt is, kies dan gewoon de tijd die je wilt reserveren (1u, 1u15, 1u30, 2u). We bespreken dan bij jouw komst, hoe we je het beste kunnen helpen.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!