tache de beaute facebook

Fijne lijntjes

Fijne lijntjes

fijne lijntjes ogen

Fijne lijntjes rondom de ogen, kraaiepootjes of lachrimpeltjes… de eerste tekenen van veroudering vindt je rondom de ogen. We kunnen deze eerste tekenen beter voorkomen, door tijdig een goede verzorging èn een oogcrème te gebruiken. De oogkringspier is namelijk een ronde spier (net zoals rondom de mond), die weinig houvast heeft en daarom al snel eerste lijntjes/ rimpeltjes vertoont.

Naast een goede oogcrème is een goede zonnebril ook niet onbelangrijk om nieuwe kraaiepootjes te voorkomen.

Waar moet ik mijn oogcrème aanbrengen?

Breng de oogcrème altijd als 1e met de ringvinger op het harde gedeelte rondom de ogen aan, dus niet op het bewegend ooglid. Daarna breng je pas de dag- of nachtcrème aan.

Vanaf welke leeftijd moet ik een oogcreme gebruiken?

Vanaf 25 jaar begint onze veroudering, wij adviseren je daarom om vanaf die leeftijd te starten met een oogcrème. 
Bent je iemand die dagelijks oogmake up draagt? Dan is een goede make up reiniger specifiek voor de oogcontour en een kwalitatief oogverzorgingsproduct zeker een must. De huid rondom de ogen is een stuk dunner dan de rest van het gelaat. Elke keer dat je de oogmake- up eraf haalt heeft de huid een extra verzorging nodig om geen vermoeide of rimpelige oogopslag achter te laten.

Hoe kan ik mijn fijne lijntjes en kringen onder de ogen verdoezelen?

Door daar een concealer te gebruiken. je brengt een paar stipjes onder de ogen aan en verdeelt deze door deze verticaal in te kloppen. Je vindt bij ons concealers in verschillende kleuren en texturen.

Aanbevolen producten verkrijgbaar op onze webshop

  • Environ Skin Care: Antioxidant & Peptide Eye Gel, Vita-Peptide Eye Gel, HA Intensive Hydrating Serum
  • Christina Cosmeceuticals: Unstress Eye & Neck Concentrate, Château de Beauté Rejuvenating Vineyard Eye Cream, Wish Eyes & Neck Lifting Serum
  • ​Advanced Nutrition Programme: Skin Omegas+, Skin Vit A+, Skin Moisture Lock
  • Jane Iredale Minerale Make Up: Active Light Under Eye Concealer, Enlighten Concealer, Circe/Delete Full Coverage Concealer

Heb je nog vragen?

Dan nodigen wij jou van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.
Klik op onderstaande knop voor een behandeling.

reserveer online gelaastverzorging