tache de beaute facebook

Laatste maand: peelings en needlings!

Nee, je hoeft niet te panikeren! Wij blijven deze top behandelingen aanbieden..... en dit eigenlijk het gehele jaar door. Wij peelen en needlen ook in de zonniger maanden, maar dan wel onder strikte voorwaarden.* Maak het jezelf gemakkelijk en boek nu nog een kruidenpeeling of een (soft) needling, om tegen de zomer 'the most beautiful skin ever' te tonen!
christina rose de mer peeling

Beide behandelingen zorgen voor fijnere poriën, een lichtere teint, minder rimpels, vervaging van (acné) littekens, minder pigmentvlekken, een jongere en gezonde huid. Deze behandelingen vereisen reeds een goed voorbereide en gezonde basis. Daarom is een consult vooraf aangewezen.

ROSE DE MER

Maak kennis met ROSE DE MER, een van de meest doeltreffende peelings die je ooit zal tegenkomen. Hij pakt tal van huidproblemen aan die een diepgaande aanpak vereisen (verouderende huid, hyperpigmentatie, acne, striemen, …). Zonder enige vorm van zuren en op 100% natuurlijke basis van koraalsilicaten, zouten, mineralen en kruiden, vernieuwt deze peeling een huid op minder dan een week tijd. De resultaten zijn bijzonder snel zichtbaar. Na deze peeling - die geschikt is voor iedereen en elke leeftijd - ziet de huid rood en vervelt.  Opgelet, er zijn nieuwe toepassingen, die de resultaten nog verbeteren! De bijhorende thuisverzorgingsset is dan ook een must.

ONZE ACTIE: 10% korting op je thuisverzorgingsproducten (bij aankoop in april)

 

NEEDLING

Hierbij maken superfijne naaldjes van chirurgisch staal microkanaaltjes in de huid zonder deze te beschadigen. Hoog kwalitatieve producten met actieve ingrediënten kunnen hierdoor tot 200 maal beter in de huid penetreren en zorgen op die manier voor een enorme boost van alle huidcellen en hun functies. Microneedling is doeltreffend voor iedereen. Het is een natuurlijke anti-aging therapie en kan daarom onbeperkt worden toegepast. Al naar gelang het beoogde resultaat zijn meerdere behandelingen aangewezen. Na de behandeling kan de huid rood zien, doch het uiteindelijke resultaat is slechts zichtbaar na een paar maanden. De juiste thuisverzorging is een must om de huid goed te laten herstellen.

ONZE ACTIE: 10% korting op je thuisverzorgingsproducten (bij aankoop in april)

 

* na een peeling en needling dient men de zon te vermijden en de huid altijd regelmatig en stipt en voldoende te beschermen tegen zonneschade. Omdat wij weten hoe snel hiervan tijdens vakanties afgeweken wordt, geven wij er de voorkeur aan deze behandelingen toe te passen van oktober tot en met april :-).

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!

actie loopt van
24/03/2024
tot
24/03/2024