tache de beaute facebook

Micro Needling

Micro Needling

micro needling

Behandelingen

Microneedling
Duur: 
1.30
Prijs: 
€ 250
Micro naaldjes stimuleren het zelf-herstellend proces van de huid in combinatie met lichttherapie
Meer info over gebruikte technieken en producten: 
Micro NeedlingLichttherapie

Huidafwijkingen of huidstructuren zoals; acnelittekens, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, melasma, cellulitis en striemen zijn onder andere indicaties voor behandeling met de micro needling therapie. In een gratis intake gesprek, bespreken we graag welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Deze fijne naaldjes verwonden de epidermis net genoeg om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Zodoende wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker. De behandeling is pijnloos en kan zelfs op zeer dunne huid worden toegepast. Hoe vaker men microneedling toepast, hoe beter het resultaat!

Er zijn verschillende soorten apparaten en voorwerpen op de markt die gebruik maken van deze ‘naald techniek’. Zo ongeveer 200 zeer fijne naaldjes worden in een bepaald stramien over het te behandelen gebied heen en weer gerold. Voor plaatselijke behandeling kan gebruik worden gemaakt van een kleine stamper met enkele naaldjes. Hierbij kan de huid handmatig en selectief worden 'verwond'. 

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een uitgebreid eerste consult plaats. Zo kunnen we een goed behandelplan opstellen.

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft een bepaalde tijd nodig om het collageen, reticuline en elastine aan te maken. 

De behandeling is in sommige gevallen ook goed te combineren met microdermabrasie, peelings, insluizen vitamines via sono- en iontoforese, lichttherapie.

Resultaten van de behandeling: gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, vervagen rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, opvulling van acnelittekens, gladder maken littekens. Een verdere dagdagelijkse kwalitatieve verzorging is noodzakelijk!

Voorbeelden voor en na

micro needling collageen inductie therapie  micro needling collageen inductie therapie micro needling collageen inductie therapie 

Heeft u nog vragen?

Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.
Klik op onderstaande knop om een gratis intake gesprek te boeken of maak meteen een afspraak voor een behandeling.