tache de beaute facebook

Micro Needling

Micro Needling

microneedling nanopore

Met microneedling kunnen huidafwijkingen of huidstructuren zoals; acnelittekens, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, melasma, cellulitis en striemen worden aangepakt en verbeterd. In een verhelderend intakegesprek, bespreken we graag welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Deze fijne naaldjes verwonden de epidermis net genoeg om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Zodoende wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker. De behandeling is pijnloos en kan zelfs op zeer dunne huid worden toegepast. Hoe vaker men microneedling toepast, hoe beter het resultaat!

Er zijn verschillende soorten apparaten en voorwerpen op de markt die gebruik maken van deze ‘naald techniek’. Fijne naaldjes worden in een bepaald stramien over het te behandelen gebied heen en weer gerold. Voor plaatselijke behandeling kan gebruik worden gemaakt van een kleine stamper met enkele naaldjes. Hierbij kan de huid handmatig en selectief worden 'verwond'. 

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft een bepaalde tijd nodig om gezond collageen, reticuline en elastine aan te maken. 

De behandeling is in sommige gevallen ook goed te combineren met microdermabrasie, peelings, insluizen vitamines via sono- en iontoforese, lichttherapie.

Resultaten van de behandeling: een gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, vervagen rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, opvulling van acnelittekens, gladder maken littekens. Een verdere dagdagelijkse kwalitatieve verzorging is noodzakelijk!

Voorbeelden voor en na

micro needling collageen inductie therapie   micro needling collageen inductie therapie 

Klik hier voor meer info i.v.m. een microneedling gelaatsbehandeling
 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté