tache de beaute facebook

Lichttherapie

Lichttherapie

LED fototherapie, klinisch bewezen resultaten. Ons apparaat voor lichttherapie combineert comfort en resultaat, bij ELKE gelaatsbehandeling!
lichttherapie

Probeer onze "Happy Light"

Deze niet-invasieve behandeling, maakt gebruik van zuivere lichtenergie om diverse intracellulaire processen te boosten, de huid te verjongen of te herstellen. Klinisch bewezen LED (Light Emitting Diode) technologie zorgt voor snellere en bewezen resultaten bij bvb. huidveroudering, acné, pigmentatie, rosacea, wondheling, eczeem, psoriasis,....

Wij zetten onze 'Happy Light' (want ja, zo noemen wij dit toestel omdat je er zowaar gelukkig van wordt!) ook in voor allerlei roodheden die kunnen voorkomen na microdermabrasie, chemische peeling, needlings, .... Het versnelt het herstelproces van de huid met ongeveer 50%.

LED fototherapie maakt geen gebruik van warmte, trauma of chemische producten om een verandering te creëren en is bijgevolg een veilige techniek om alle huidtypes en -problemen te behandelen. Het unieke aan ons toestel is dat de 3 golflengtes zowel individueel als gecombineerd kunnen gebruikt worden. Klinisch onderzochte combinaties geven een stimulatie op sub-cellulair, cellulair en weefselniveau. Er is een effectieve optimale penetratie in de cellen en het huidweefsel.

  • Rood licht (op 633nm) is geschikt voor alle huidtypes en heeft een verjongend en ontstekingsremmend effect op de huid. Doordat de fibroblasten deze lichtenergie optimaal absorberen wordt de collageensynthese bevorderd. Cellen worden gestimuleerd om zich sneller te vernieuwen, en bloedcirculatie en lymfestroom worden geactiveerd. Is ook effectief bij grove poriën en rosacea. De huid ziet er onmiddellijk sterk gehydrateerd, glad en stralend uit!
     
  • Blauw licht (417nm) biedt anti-bacteriële eigenschappen en voorkomt infecties en opstoten. Het vermindert sebumproductie en helpt bij eczeem en psoriasis.
     
  • Near Infrared (850nm): onzichtbaar, is dit de golflengte die het diepst geabsorbeerd wordt. Mastcellen, neutrofielen, macrofagen en fibroblasten worden gestimuleerd, zodat men een optimale huidverjonging en -conditie krijgt. Dit near Infrared licht helpt klinisch bewezen ook bij hyperpigmentatie en vasculaire schade. Het stimuleert ook endorfines, vandaar de naam 'Happy Light'.
     
  • Combinatietherapie:. wanneer 2 of 3 golflengtes worden gecombineerd, worden verschillende symptomen tegelijkertijd aangepakt. Omdat verschillende golflengtes in de huid op verschillende niveaus worden geabsorbeerd, krijgt men op cellulair, subcellulair en weefselniveau de mooiste resultaten.

Je kan genieten van onze Happy Light als supplement bij elke behandeling: + € 20 (15 min.)

Heb je nog vragen?

Dan nodigen wij jou van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.