tache de beaute facebook

Lichttherapie

Lichttherapie

LED fototherapie, klinisch bewezen resultaten.
lichttherapie

Probeer de home versie van onze "Happy Light" - Maak kennis met FaceLITE by Omnilux, DE NIEUWSTE LED HOME TREATMENT​!​

FaceLITE is het portable LED-masker voor thuisgebruik van de makers van Omnilux. Dit flexibele masker bevat de originele Omnilux LEDs en combineert hierbij rood en infrarood LED-licht. Het is de ideale manier om professionele LED behandelingen thuis te versterken of om diverse intracellulaire processen te boosten, de huid te verjongen of te herstellen. Klinisch bewezen LED (Light Emitting Diode) technologie zorgt voor snellere en bewezen resultaten bij bvb. huidveroudering, acné, pigmentatie, rosacea, wondheling, eczeem, psoriasis,.... Het LED masker levert energie aan de huidcellen en versterkt de werking van producten.

Het faceLITE LED masker wordt 3 tot 5 keer per week aanbevolen, gedurende 10 minuten. Het gebruik ervan is heel gemakkelijk, het masker steunt op de neus en is achteraan met velcrostrips vast te kleven. Bovendien werkt het met een oplader, zodat u vrij rond kunt lopen terwijl u het masker draagt.

De verkoopprijs van het faceLITE masker bedraagt € 399 .

Ga voor het beste resultaat van je huid!

Bij onze behandelingen in het instituut wordt een groter en completer LED lichttherapie toestel ingezet bij allerlei roodheden die kunnen voorkomen na microdermabrasie, chemische peeling, needlings, .... Het versnelt het herstelproces van de huid met ongeveer 50%.

LED fototherapie maakt geen gebruik van warmte, trauma of chemische producten om een verandering te creëren en is bijgevolg een veilige techniek om alle huidtypes en -problemen te behandelen. Het unieke aan ons toestel is dat de 3 golflengtes zowel individueel als gecombineerd kunnen gebruikt worden. Klinisch onderzochte combinaties geven een stimulatie op sub-cellulair, cellulair en weefselniveau. Er is een effectieve optimale penetratie in de cellen en het huidweefsel.

  • Rood licht (op 633nm) is geschikt voor alle huidtypes en heeft een verjongend en ontstekingsremmend effect op de huid. Doordat de fibroblasten deze lichtenergie optimaal absorberen wordt de collageensynthese bevorderd. Cellen worden gestimuleerd om zich sneller te vernieuwen, en bloedcirculatie en lymfestroom worden geactiveerd. Is ook effectief bij grove poriën en rosacea. De huid ziet er onmiddellijk sterk gehydrateerd, glad en stralend uit!
     
  • Blauw licht (417nm) biedt anti-bacteriële eigenschappen en voorkomt infecties en opstoten. Het vermindert sebumproductie en helpt bij eczeem en psoriasis.
     
  • Near Infrared (850nm): onzichtbaar, is dit de golflengte die het diepst geabsorbeerd wordt. Mastcellen, neutrofielen, macrofagen en fibroblasten worden gestimuleerd, zodat men een optimale huidverjonging en -conditie krijgt. Dit near Infrared licht helpt klinisch bewezen ook bij hyperpigmentatie en vasculaire schade. Het stimuleert ook endorfines, vandaar de naam 'Happy Light'.
     
  • Combinatietherapie:. wanneer 2 of 3 golflengtes worden gecombineerd, worden verschillende symptomen tegelijkertijd aangepakt. Omdat verschillende golflengtes in de huid op verschillende niveaus worden geabsorbeerd, krijgt men op cellulair, subcellulair en weefselniveau de mooiste resultaten.

Je kan genieten van onze Happy Light als supplement bij elke behandeling.