tache de beaute facebook

Nanopore Microneedling

Nanopore Microneedling

Ook wel Collageen Inductie Therapie genoemd (CIT)
microneedling

Huidafwijkingen of huidstructuren zoals; acnelittekens, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, melasma, cellulitis en striemen zijn onder andere indicaties voor behandeling met de micro needling therapie. Fijne naaldjes verwonden de epidermis net genoeg om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Zodoende wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het definitieve effect van de behandeling krijg je na +/- 3 maanden. De huid heeft immers die tijd nodig om het collageen, reticuline en elastine aan te maken.

INTAKEGESPREK

Weet je niet welk huidtype je hebt, welke producten en behandelingen het best bij je huid en/of huidprobleem passen? Boek dan eerst telefonisch (093772384) of online een intakegesprek. Dan nemen we geheel vrijblijvend alle mogelijkheden samen met je door.

1:00 - € 40

Behandelingen

  • Diepe Microneedling 1:30 - € 254 - inclusief peeling + LED
  • Nanopore Microneedling (soft microneedling) 1:15 - € 164 - inclusief LED
     
  • Nanopore kuur
    6 behandelingen: € 984 te betalen bij de eerste behandeling - inclusief € 200 thuisverzorgingsproducten!

Hoe werkt Nanopore Microneedling precies?

Er worden fijne roterende naaldjes gebruikt, die tot 1500 microkanaaltjes per sec./m2 in de huid maken. Op die manier brengen we cocktails met professionele serums onmiddellijk dieper in de huid voor de behandeling van rimpels, (acné)littekens, grove poriën en verslapping. Ook grote verbetering mogelijk bij wallen en donkere kringen.

Wat is het verschil met andere rollers/needling apparaten?

Nanopore werkt op een gecontroleerde manier op het vlak van veiligheid, diepte, hygiëne en effectiviteit. Er is geen ongemak of downtime en.... HET GAAT SNEL! De behandeling duurt slechts 1 uurtje. Op die manier is het handig om regelmatig te werken aan jouw persoonlijke huidverbetering.

Nanopore Microneedling

  • verhoogt de transdermale penetratie. Dit betekent dat microperforatie van de hoornlaag de permeabiliteit en penetratie van actieve ingrediënten verhoogt.
  • herstelt de dermale matrix: Nanopore Microneedling verhoogt de productie van collageen door natuurlijke herstelmechanismen.
  • verbetert de intercellulaire communicatie: dit heeft een invloed op de barrièrefunctie, pigmentatie, elasticiteit van collageenvezels en elastine in de huid.door bovenstaande fysische en mechanisme stimulatie van de huid worden waardevolle serums met o.a. groeifactoren getransporteerd naar de dermis en epidermis.

Hoe voelt een behandeling?

De Nanopore Microneedling kan zo goed als pijnloos worden uitgevoerd. Dit komt door de hoge snelheid waarmee de pen met de naaldjes op en neer gaat. Deze techniek kan dus veilig en veelvuldig worden toegepast. Het risico op bloeden is erg laag. Onmiddellijk na de behandeling zie je een lichte roodheid van het gelaat. Daarom combineren wij Nanopore Microneedling steeds met LED-lichttherapie.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Omdat iedere huid uniek is, hangt het aantal behandelingen af van het soort huidprobleem dat je wil aanpakken. De beste resultaten worden evenwel verkregen na een kuur van 6 behandelingen. Het is aangewezen om daarna deze unieke microneedling regelmatig te herhalen.

Hoe verzorg je de huid na de Nanopore Microneedling?

Een professionele behandeling vergt altijd een kwalitatief verzorgingsritueel voor thuis! De eerste uren na de behandeling, zolang de poriën open zijn, worden geen producten aangebracht. Daarna gebruik je de door ons aanbevolen thuisproducten die met de juiste ingrediënten voor jouw huidprobleem, zorgen voor optimale resultaten. Breng ook steeds een zonnefilter aan!

Wat kost zo'n behandeling?

Per behandeling (inclusief LED) betaal je € 164. Dit kan eenmalig voor bvb een coup d'éclat effect.
Wens je échte huidverbetering, dan boek je een kuur van 6 behandelingen. Je betaalt vooraf € 984 en krijgt thuisverzorgingsproducten t.w.v. € 200 als geschenk!*