tache de beaute facebook

Sono-en iontoforesis

Sono-en iontoforesis

Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om je huid langer gezond en stralend te houden. Dit systeem wordt geïntegreerd in je Environ gelaatsbehandelingen.
Sono-en iontoforesis

Dit bijzondere apparaat combineert twee systemen: een laag frequentie sonoforese en een intermitterende iontoforese. Vitamines en speciale serums van Environ worden op die manier tot 4400x beter door de huid opgenomen. Concreet verkrijgt men effectieve en snellere resultaten!

Wat betekent dit?
Sonoforese gebruikt geluidsgolven om de cellen beter te laten absorberen. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om stoffen, vitamines of kostbare ingrediënten beter op te laten nemen. Je bekomt hierdoor veel sneller een gezonde, stralende en egale huid. De poriën worden fijner, de huid wordt beter gehydrateerd en steviger, roodheden verminderen en lijntjes en rimpels vervagen. De behandeling voelt prettig en ontspannen aan en is voor iederen geschikt. In het bijzonder voor een huid die last heeft van pukkels, littekens, rosacea, couperose, rimpels, fijne lijntjes, zonneschade, open poriën.....

Je kan kiezen voor plaatselijke, korte behandelingen die focussen op een specifieke zone of huidprobleem of je kan gaan voor een sono-ionto behandeling van het volledige gelaat.
We zullen uiteraard eerst een intake gesprek voeren om je huid te analyseren en een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Klik hier voor een overzicht van de Environ gelaatsbehandelingen en prijzen.