tache de beaute facebook

Environ gelaatsverzorging

Environ gelaatsverzorging

Het wetenschappelijk bewezen “huidverzorging-systeem van ENVIRON®” bestaat uit producten op basis van vitaminen, antioxidanten, adaptogenen en peptiden in een hoge en effectieve dosis om een gezonde huid te bewaren en een beschadigde huid te herstellen. Een uniek, veilig en effectief peeling-systeem verbetert de huidconditie en bovendien zorgen revolutionaire opnametechnieken voor een betere penetratie van de vitaminen in de huid en in de cellen. De combinatie van een dagelijkse vitaminedosis in de thuisbehandeling en aangepaste cabinebehandelingen in het instituut zorgen voor een “MOOIE GEZONDE HUID” en geven je een “HAPPY GEVOEL”
prijslijst environ gelaatsbehandelingen

INTAKEGESPREK

Weet je niet welk huidtype je hebt, welke producten en behandelingen het best bij je huid en/of huidprobleem passen? Boek dan eerst telefonisch (093772384) of online een intakegesprek. Dan nemen we geheel vrijblijvend alle mogelijkheden samen met je door: 1:00 - € 40

CONSULTATION DISCOVERY

Eerste en eenmalige kennismakingsbehandeling met professionele huidanalyse en persoonlijk advies:
1:30 - € 104

ESSENTIAL BEHANDELINGEN 

Met electro-sonic technologie en hand- of voetmassage. De laatste tijdsaanduiding en prijs is met inbegrip van lichttherapie. Dit boost de verzorging met 25%.

FOCUS-ON BEHANDELINGEN

Met electro-sonic techologie. Deze korte behandelingen kunnen enkel in kuurverband. De tweede tijds- en prijsaanduiding is met inbegrip van lichttherapie. Dit boost de huid met 25%.

COOL PEEL BEHANDELINGEN

Intelligente huidvernieuwingstechnologie. Opgelet: Cool Peel behandelingen worden niet uitgevoerd in zonnige, warme periodes en kort voor een zomer- of wintervakantie. Je geniet van een hand of voetmassage. De laatste tijds- en prijsaanduiding is met inbegrip van lichttherapie. Dit boost de verzorging met 25%.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté