tache de beaute facebook

Rimpels

Rimpels

Anti-Aging Gelaatsbehandeling

Op jonge leeftijd is onze huid stevig, soepel, elastisch en zonder rimpels. Het collageen, elastine en reticuline netwerk is dan nog intact. Naarmate de jaren vorderen, verzwakt dit netwerk en verliest de huid haar spankracht. De eerste tekenen van veroudering worden zichtbaar: eerst de mimische rimpels en daarna de diepere lijnen.

Opgelet, vaak zijn de eerste rimpeltjes geen echte rimpels, maar is er een vochttekort! Dit kan vrij snel opgelost worden, zodat die rimpeltjes weer worden glad gestreken!

Hoe ontstaat een rimpel?

In onze huid bevinden zich het collageen, de elastinevezels en het reticuline netwerk die voor stevigheid in onze huid zorgen. Wanneer die samen met het aantal bloedvaten en de hydratatie afnemen, ontstaan hier en daar 'kloven' - ruimtes in de huid, de zgn. rimpels.
Rimpels ontstaan eerst op plaatsen waar onze mimiek het sterkste is (bv. rondom ogen en mond en bij het fronsen van onze wenkbrauwen). Wanneer iemand veel van de zon genoten heeft, onstaan rimpels ook op andere plaatsen van het gelaat. Deze laatste zijn met meest ontsierend.
Voor vrouwen geldt dat in de overgang het vrouwelijk hormoon”oestrogeen” daalt, waardoor de huid nog droger en dunner wordt en je dus nog meer kans hebt op rimpels en vouwen/ plooien.

Tache de Beauté biedt verschillende mogelijkheden om jouw huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering en helpt om jouw huid weer in topconditie te brengen!

Rimpels weg!?

Dankzij een grondige huidanalyse en onze jarenlange vakkennis, bieden wij jou een huidverzorgingsplan op maat. Hiervoor werken we met verschillende merken en uiteenlopende technieken, elk met hun specifieke mogelijkheden en bewezen resultaten. Desgewenst geven we ook voedingsadvies en info omtrent voedingssupplementen, dit als ondersteuning van je verzorgingsprogramma.

Aanbevolen producten verkrijgbaar op onze webshop

  • Environ Skincare: Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser of Elixir, Tri Botanical Revival Masque,, Vita-Peptide C-Quence serum
  • Christina Cosmeceuticals: Château de Beauté Shielding Cream SPF35, Deep Beauty Night Cream, Absolute Perfect, Vino Sheen serum, Wish Day Cream SPF12, Night cream, Eyes & Neckt lifting Serum
  • Advanced Nutrition Programme: Skin Vit A+, Skin Omegas+
  • Jane Iredale Minerale Make Up: Amazing Base Loos Mineral Powder, Liquid Minerals A Foundation, Pommist Hydration Spray

Heb je nog vragen?

Dan nodigen wij je van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.
Klik op onderstaande knop voor een behandeling.

reserveer online gelaastverzorging