tache de beaute facebook

Rimpels

Rimpels

Anti-Aging Gelaatsbehandeling

Behandelingen

Microneedling
Duur: 
1.30
Prijs: 
€ 250
Micro naaldjes stimuleren het zelf-herstellend proces van de huid in combinatie met lichttherapie
Meer info over gebruikte technieken en producten: 
Micro NeedlingLichttherapie
Medische Peelings Gelaat
Duur: 
1:00
Prijs: 
€ 120
Geavanceerde medische huidverzorging

Op jonge leeftijd is onze huid stevig, soepel, elastisch en zonder rimpels. Het collageen, elastine en reticuline netwerk is dan nog intact. Naar mate de jaren vorderen, verzwakt dit netwerk en verliest de huid haar spankracht. De eerste tekenen van veroudering worden zichtbaar: eerst de mimische rimpels en daarna de diepere lijnen.

Opgelet, vaak zijn de eerste rimpeltjes geen echte rimpels, maar is er een vocht tekort! Dit kan vrij snel opgelost worden, zodat die rimpeltjes weer worden glad gestreken!

Hoe ontstaat een rimpel?

In onze huid bevinden zich het collageen, de elastinevezels en het reticuline netwerk die voor stevigheid in onze huid zorgen. Wanneer die samen met het aantal bloedvaten en de hydratatie afnemen, ontstaan hier en daar 'kloven' - ruimtes in de huid, de zgn. rimpels.

Rimpels ontstaan eerst op plaatsen waar onze mimiek het sterkste is (bv. rondom ogen en mond en bij het fronsen van onze wenkbrauwen). Wanneer iemand veel van de zon genoten heeft, onstaan rimpels ook op andere plaatsen van het gelaat. Deze laatste zijn met meest ontsierend.

Voor vrouwen geldt dat in de overgang het vrouwelijk hormoon”oestrogeen” daalt, waardoor de huid nog droger en dunner wordt en u dus nog meer kans heeft op rimpels en vouwen/ plooien.

Tache de Beauté biedt u meerdere mogelijkheden om uw huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering en helpt u uw huid weer in topconditie te brengen!

Rimpels weg!?

Dankzij een grondige huidanalyse en onze jarenlange vakkennis, bieden wij u een huidverzorgingsplan op maat. Hiervoor werken we met verschillende merken en uiteenlopende technieken, elk met hun specifieke mogelijkheden en bewezen resultaten. Desgewenst geven we ook voedingsadvies en info omtrent voedingssupplementen, dit als ondersteuning van uw programma.

Heeft u nog vragen?

Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.
Klik op onderstaande knop voor een behandeling.

reserveer online gelaastverzorging