tache de beaute facebook

Donkere kringen onder je ogen?

Donkere kringen onder je ogen?

Niemand wil ze, maar toch hebben we er allemaal in mindere of meerdere mate last van. Wat zeggen donkere kringen over je gezondheid?
Donkere kringen onder je ogen

Er zijn diverse oorzaken: slecht geslapen, ouderdom, teveel afvalstoffen in jouw lichaam…

PAARSE/BLAUWE KRINGEN

Vooral als je een lichtere huid hebt die wat transparant is, kunnen verslapte of lekkende bloedvaatjes zichtbaar zijn. Een dunne, lichte huid is meestal erfelijk en wordt erger met het ouder worden. Het kan ook zijn dat je oogkassen dieper liggen, waardoor de kleur ook donkerder schijnt.

Te weinig slaap, allergieën, sinus- en neusproblemen, maar ook een minder goede darmwerking en een vermoeide lever veroorzaken eveneens een slechte bloedcirculatie.. Doordat bloed niet goed wordt aan-of afgevoerd, krijgt men een paars/blauwe verkleuring. Als je slecht slaapt, krijg je bovendien een vale, droge huid die als het ware 'schaduwen' rond de ogen creëert.  

  • Om dit te voorkomen en te verhelpen, gebruik je best producten die de collageen aanmaak van de huid boosten. Op die manier wordt de huid iets dikker, worden de bloedvaatwanden verstevigd, en zullen die minder zichtbaar zijn.
    Jouw bondgenoten: Filler serum, Vita Paptide Eye Gel en de C-Boost crème van Environ. HA Eye & Neck Serum van Christina.
    Vertoon je eerder wallen, dan kan je je oogcrème ipv in te wrijven, beter in de huid tokkelen en met zachte kneepjes de bloedsomloop stimuleren. Hiervoor is de Antioxidant Eye Gel van Environ een relaxerend en fris product.
  • Vergeet voor een gezonde bloedcirculatie ook niet je darmen en lever goed te verzorgen en te stimuleren. De lever filtert zoveel afvalstoffen dat hij af en toe wel een steuntje kan gebruiken. Denk voor een gezonde boost aan ALKA GREENS. Elke dag een sapje met deze gezonde mix helpt je een heel eind op weg! Alka Greens ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, gaat de strijd aan met vrije radicalen, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora, biedt massa’s essentiële voedingsstoffen en helpt de lever te ontgiften.

BRUINE KRINGEN

Hierbij speelt vaak erfelijkheid met overheersend bruin/geel pigment in de huid, een rol. Passende make up producten kunnen wel je huidtint opfrissen. Denk dan aan Active Light Under-Eye Concealer van Jane Iredale. 

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!