tache de beaute facebook

Afslanken

Afslanken

voeding, afslanken en gewichtsbeheersing

We nodigen u van harte uit om een afspraak te maken om geheel vrijblijvend en kosteloos je eet- & leefgewoonten te analyseren. We sommen dan op wat u kan doen op voedingsvlak om een mooiere figuur te bekomen en te behouden. 

Een goed begin is het halve werk. Op deze pagina krijgt u 7 tips om te zorgen dat u klaar bent om af te vallen. U hebt dan de middelen die u helpen om een gezond gewicht te bereiken.

Tip 1:

We meten uw gewicht, BMI, metabolische leeftijd, visceraal vet en totaal vetpercentage. Hiermee krijgen we en precies beeld van uw lichamelijke conditie en samenstelling.

Tip 2:

Ga alleen afvallen als het mag en als u er klaar voor bent. In sommige gevallen is het beter om niet te beginnen met afvallen, bijvoorbeeld als u zwanger bent, borstvoeding geeft of ouder bent dan 70 jaar. Bij een ziekte of bij een BMI hoger dan 30. Ook als u verdrietig bent, is het goed om te wachten tot u zich beter voelt. Desondanks begeleiden we u steeds in het omgaan met moeilijke omstandigheden.

Tip 3:

Stel uw streefgewicht vast of nog beter: de gewenste kledingmaat. Kies een realistisch doel. Hebt u een getal in uw hoofd? Probeer dan geleidelijk af te vallen. Dat wil zeggen: een halve kilo tot 1 kilo per week. Méér is niet goed. Op deze manier is afvallen ook beter vol te houden.

Tip 4:

Maak goede voornemens. Voornemens helpen u bij het vastpinnen op u doelstelling. Laat u niet verrassen door verleidingen, maar maak van tevoren een goed plan. Hiervoor is het nodig om uzelf een beetje te leren kennen. Bedenk waar uw valkuilen liggen en wapen uzelf tegen deze verkeerde gewoontes. Zó maakt u goede voornemens.

Tip 5:

Maak gebruik van onze professionele begeleiding. Als gewichts- en gezondheidsconsulent zijn we er om u te helpen bij het aanpassen van uw leefstijl. Wij denken mee over de noodzakelijke aanpassingen in uw voeding en hoe die aansluiten bij uw wensen en voorkeuren. We kunnen u daarnaast helpen bij de mogelijke gevolgen van overgewicht, bijvoorbeeld als u hoge bloeddruk of diabetes type 2 hebt. 

Tip 6:

Vraag steun bij familie en vrienden. Samen eten en drinken is gezellig. Dat maakt het lastig om een taartje te weigeren op een verjaardag of geen zoutjes te pakken, terwijl de rest dat wel doet. Vraag hulp aan die mensen waarvan u weet dat ze u zullen steunen. Ze houden rekening met u en zullen u niet snel iets opdringen. Of u kunt samen gaan sporten. Krijgt u toch iets aangeboden wat u niet wilt eten, zeg dan gewoon ‘nee’. U hoeft zich niet te verantwoorden of te verontschuldigen.  Alleen u neemt de beslissingen over wat u wel en niet eet.

Tip 7:

Het is daarom belangrijk om uw huidige gewoontes onder de loep te nemen. We nemen hiervoor steeds uitgebreid de tijd om alles goed te analyseren.

Heeft u nog vragen?

Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.
Klik op onderstaande knop voor een behandeling.

reserveer online gelaastverzorging