tache de beaute facebook

Anti-Aging

Anti-Aging

voeding en anti-aging

We nodigen u van harte uit om een afspraak te maken om geheel vrijblijvend en kosteloos je eet- & leefgewoonten te analyseren. We sommen dan op wat u kan doen op voedingsvlak om een mooiere huid te bekomen en te behouden.  

Mensen worden zich er meer van bewust dat een stralende huid niet zonder een gezonde levensstijl en de juiste producten te realiseren valt. Wie iedere dag gezond en gevarieerd eet, krijgt in principe de gewenste voedingsstoffen binnen, zou u denken. Helaas lukt het in de praktijk echter niet om elke dag weer gezond en gevarieerd te eten. Ook krijgt u noodzakelijke vetten, vitaminen of ander stoffen die onze huid nodig heeft om soepel, glad en elastisch te blijven, bij normale voeding niet altijd voldoende mate binnen.

Diverse recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het eten van de juiste voeding, zichtbaar kan bijdragen aan een mooie stralende huid. Sterker nog, wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat 70% van onze huidconditie wordt bepaald door voeding van binnenuit. Voeding met de juiste voedingsstoffen wordt via het bloed aangevoerd en werkt in de dieper gelegen lagen van onze huid. De meeste crèmes werken alleen op de bovenste lagen van de huid. Wij, bij Tache de Beauté werken echter met cosmeceuticals die effecten hebben tot in de dermis! En het is dààr waar het verouderingsproces begint!

Daarom geeft alleen een combinatie van verantwoorde voeding, voedingssupplementen, doeltreffende schoonheidsbehandelingen en gepersonaliseerde thuisverzorging, het beste resultaat voor een mooie en stralende huid en bereiken we een maximaal resultaat in huidverbetering! 

Heeft u nog vragen?

Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.
Klik op onderstaande knop voor een behandeling.

reserveer online gelaastverzorging