tache de beaute facebook

Anti-Aging

Anti-Aging

voeding en anti-aging

We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken om geheel vrijblijvend en kosteloos je eet- & leefgewoonten te analyseren, ook als je een mooiere huid wil bekomen en behouden.  

Mensen worden zich er meer van bewust dat een stralende huid niet zonder een gezonde levensstijl en de juiste verzorgingsproducten te realiseren valt. Wie iedere dag gezond en gevarieerd eet, krijgt in principe alle gewenste voedingsstoffen binnen. Helaas lukt het in de praktijk vaak niet om elke dag weer gezond en gevarieerd te eten. Misschien krijg je met je dagelijkse 'normale' voedingspatroon toch niet de noodzakelijke vetten, vitaminen of ander stoffen binnen. Deze stoffen heeft onze huid nodig om soepel, glad en elastisch te blijven.

Diverse recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het eten van de juiste voeding, zichtbaar kan bijdragen aan een mooie stralende huid. Sterker nog, wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat 70% van onze huidconditie wordt bepaald door voeding van binnenuit. Voeding met de juiste voedingsstoffen wordt via het bloed aangevoerd en werkt in de dieper gelegen lagen van onze huid. De meeste crèmes werken alleen op de bovenste lagen van de huid. Wij, bij Tache de Beauté werken echter met cosmeceuticals die effecten hebben tot in de dermis! En het is dààr waar het verouderingsproces begint!

Daarom geeft alleen een combinatie van verantwoorde voeding, voedingssupplementen, doeltreffende schoonheidsbehandelingen en gepersonaliseerde thuisverzorging, het beste resultaat voor een mooie en stralende huid.  

Heb je nog vragen?

Dan nodigen wij je van harte uit voor een intakegesprek / huidanalyse. (€ 35)