tache de beaute facebook

Bestel Online

Bestel Online

Stuur je bestelling door per email (Environ) of bestel via onze webshops van Jane Iredale en Herbalife. Wij leveren jou producten uit voorraad binnen de 48 uur (of eventueel nog sneller) of zetten ze voor je klaar in onze zaak. Eenvoudiger kan toch niet?
webshop bestel online jane iredale environ herbalife

Wil je iemand een cadeaubon schenken:

Geen nood. Bel 093772384 of mail ons en vertel wat je precies wenst, geef de naam en adres van de bestemmeling op en vermeld wanneer we je bestelling bij voorkeur afleveren (wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen veroorzaakt door de post). Betalen doe je per overschrijving nadat je van ons een factuur hebt ontvangen.

Online bestellen:

Environ mag niet via een webshop aangeboden worden. Maar je kan natuurlijk wel je bestelling per mail doorsturen. Download de Environ Excel bestelbon om je keuze te maken, maar je kan de ingevulde bon ook gewoon doorsturen natuurlijk. Vergeet niet je naam, gsm, leveringsadres en welke dag van levering op te geven. De leveringen zijn gratis voor bestellingen vanaf € 75, anders zijn we genoodzaakt om € 5 portkosten aan te rekenen.

Als er producten niet op voorraad zouden zijn nemen we contact met je op. ​Anders mag je de levering binnen de 48 uur verwachten. Je betaalt per overschrijving. 

Altijd tot je dienst!

Tache de Beauté
Wij maken mensen mooi!