tache de beaute facebook

Definitieve ontharing

Definitieve ontharing

permanente ontharing

Permanent ontharen d.m.v. Variable Pulsed Light (variabel gepulseerd licht), afgekort VPL

Zowel laser, IPL- en VPL-systemen gebruiken gepulseerd licht om de groeicellen van de haren te vernietigen. De recente technologische ontwikkelingen tonen echter aan dat VPL veiliger is en betere resultaten geeft dan de bestaande ontharingslasers en IPL-systemen.

  • Bij Definitieve Ontharing is het heel belangrijk dat de klant zich 100% op zijn gemak voelt, dat er hyghienisch  en met kwalitaitieve systemen gewerkt wordt!
  • Klik hier voor de vele reviews van onze klanten over onze zaak
  • Klik hier om meteen een gratis intake gesprek te boeken, waarbij we samen de mogelijkheden, de prijs en procedure zullen bespreken

Duurzame Ontharing of definitieve epilatie

Vernietigde haren kunnen nooit meer teruggroeien. Wel kan men ten allen tijde, o.a. door hormoonschommelingen, enkele nieuwe haren of donsharen vormen, die dan ook weer kunnen behandeld worden en vrij snel zullen verdwijnen als men niet te lang wacht en niet gaat epileren.

Gezien de vele voordelen van duurzaam ontharen met de nieuwste VPL™-methode, geven wij hieraan de voorkeur. Enkel witte, lichtblonde en grijze haren kunnen wij niet behandelen. 

Het doel van alle definitieve ontharingstechnieken is het uitschakelen van de activiteit van de haarzakjes. Dit probeert men altijd te bereiken door het selectief aanvoeren van warmte. Als de temperatuur rond een haarzakje stijgt, kleven de eiwitstructuren in de cellen van het haarzakje samen zodat daar nooit meer een haartje kan geproduceerd worden (dit heet 'Selective Photothermolysis' of eenvoudiger gezegd, selectieve verhitting door de absorptie van licht).

Klik hier voor een overzicht van de prijzen of reserveer meteen een gratis testbehandeling.

Voor tijdelijke ontharing werken wij met heel zachte harsproducten, en met natuurlijke filmhars. Dit laatste geeft geen roodheid of irritaties!