tache de beaute facebook

Mijn meest geliefde gelaatsbehandeling?

Mijn meest geliefde gelaatsbehandeling?

NEEDLING! Dit verbaast vele klanten al lang niet meer.;;; Zij zijn intussen ook fan van deze pijnloze en efficiënte behandelingen.
NANOPORE MICRO NEEDLING

Wij hebben immers veilige microneedling apparatuur en behandelingen met bewezen resultaten!

Deze anti-aging methode stimuleert de huidcellen om op een veilige en 100% natuurlijke manier meer collageen en elastine aan te maken. Microneedling werkt niet alleen preventief en curatief naar anti-aging toe, maar is ook effectief bij de aanpak van rimpels, wallen, vergrote poriën, verlies aan stevigheid, (acné)littekens, pigmentvlekken....

Needling, ook wel Collageen Inductie Therapie genoemd, kan voor vrijwel iedereen en voor vrijwel elke huid-uitdaging. Vraag ons vrijblijvend advies.

Bij regelmatige toepassing van needling, krijg je een gezond functionerende huid, met een mooie, jeugdiger 'glow'.

Wij hebben 2 soorten needlings, nl.

 • Soft needling: veilig, snel, pijnloos.
  Bij deze behandeling, die nauwelijks 1 uurtje in beslag neemt, wordt de epidermis van de huid zachtjes 'aangeprikt', net genoeg om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen en zodoende de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Hierdoor wordt de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker.
  Voor optimaal resultaat vraagt deze behandeling 4 sessies, om de 2 weken. Dit wordt best 2x/jaar herhaald. Wil je gewoon een flinke oppepper omdat je een belangrijke meeting of feest hebt, dan kan je gerust 1 afzonderlijke soft needling sessie boeken. Je huid oogt dan iets strakker en je krijgt een gezonde glow.
  De soft needling omvat een grondige reiniging, het aanbrengen van een doelgericht serum, het aanprikken, lichttherapie en een speciale beschermende crème. 
  Er is geen hersteltijd, je kan dus onmiddellijk je taken hervatten. 
   
 • Diepere needling: veilig, vraagt hersteltijd, er wordt een crème aangebracht (waardoor de behandeling op zich ook pijnloos is)
  Deze needling duurt anderhalf uur en bestaat uit een grondige reiniging, een peeling aangepast aan jouw huidprobleem (veroudering, littekens, pigmentvlekken, vergrote poriën, gebrek aan glow....), het aanbrengen en inwerken van een crème, een persoonlijk serum, het needlen, een hydraterend en herstellend masker, lichttherapie en aangepaste beschermende verzorging.
  De huid kan nadien gedurende 1 of 2 dagen wat roder zien en ietwat oncomfortabel aanvoelen. De dag van de behandeling zelf, boek je best geen andere afspraken. Op dag 2 kan je gerust make up aanbrengen en je activiteiten hervatten.
  Deze needling doe je bij voorkeur 1x/ om de 3 maanden.

Wanneer je een needling behandeling ondergaat, is het een must om verder thuis de juiste naverzorgingsproducten te gebruiken. Je huid heeft namelijk een grote hoeveelheid vitamines en peptiden nodig om zich goed te kunnen herstellen. Je kan het vergelijken met sporten. Als je intensiever sport, gebruik je ook een extra herstelshake of -maaltijd om je spieren en lichaam te ondersteunen en opnieuw in balans te brengen.

Je kan needling sessies nog extra boosten of een beoogd resultaat versnellen door:

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.