tache de beaute facebook

Nazomer TIPS

Nazomer TIPS

Iedereen heeft de voorbije maanden op de een of andere manier genoten van - hopelijk - een deugddoende vakantie, waarbij er naar een gezonde balans gezocht wordt tussen lichaam en geest. De batterijen zijn weer opgeladen, maar misschien bleven een aantal aspecten van je verzorging in de vergeethoek steken. Tijd dus om de draad weer op te pakken!
nazomer bij tache de beaute

1. Hoe gaat het met.....je VOETEN? 

Jouw voeten hebben deze zomer ongetwijfeld 'afgezien'. Blootsvoets rondlopen is enerzijds gezond en doet je gunstig aarden, maar blote voeten zien anderzijds ook af van allerlei soorten schoeisel, een wandeling door zand en keien, het baden in zout zeewater, het werken in de tuin.... om niet te spreken over de lange wandelingen in natuur of stad. Geef toe, onze voeten dragen ons hele dagen, maar worden soms stiefmoederlijk behandeld. Gevolg: te droge huid, eelt, kloven,.... 
Ons advies: 

 • Gebruik na je voetreiniging de fantastische BIOSANA voetvijl. Deze vijl/rasp heeft een fijne kant en een iets sterkere korrel om je voeten en alle zachtheid te ontdoen van eelt en droge huid.
 • Verzorg je met de heerlijke scrub van ALKA: deze basische zout/olie scrubformule is weldoend voor je hele lichaam en dus zeker voor je voeten. Het scrubzout bestaat uit fijne korrels van ongeraffineerd Himalyazout en natriumbicarbonaat, neutraliseert overtollige zure afvalstoffen, verwijdert dode huidcellen en mineraliseert de huid. Een mix van 5 natuurlijke oliën voedt, beschermt, verzacht, hydrateert en beschermt de huid. Deze oliën hebben eveneens een antibacteriële en antischimmel werking. Gebruik deze scrub 1 à 2x/week voor zijdezachte voeten.
 • Herstel tenslotte de huid met ALKA crème: deze herstelt niet alleen het zuur-base evenwicht in de opperhuid, maar voedt de huid ook grondig dankzij de combinatie van verschillende oliën. Niet vette formule voor verschillende klachten en huidtypes. Met deze crème krijgen (pijnlijke) kloven en droge huid geen kans meer! Wist je dat wij deze crème gebruiken voor de handmassage die je ontvangt bij je gelaatsbehandeling? Een topproduct!
 • Als je deze 3 bovenstaande items goed gebruikt, zal je terecht fier zijn op jouw mooi verzorgde voeten!

2. Heb je last van OVERTOLLIGE HAARGROEI?

In de zomer tonen we meer bloot....Of het nu om je bovenlip, oksels, benen of bikini gaat.....Je voelt een vorm van gène als je ergens ongewenste haren ziet! De herfst is de periode bij uitstek om te starten met het definitief ontharen van één of meerdere zones.  Zo kan je volgende zomer zonder zorgen iets meer bloot kan geven. :-) 

 • Maak een afspraak en geniet van een gratis en vrijblijvend intake gesprek mèt gratis proefshot, waarbij we bekijken of jouw haar- en huidtype in aanmerking komen voor deze behandeling.
 • Wij werken met VPL apparatuur, het meest verkochte en veiligste ontharingssysteem ter wereld.
 • Wens je geen definitieve ontharing, of kom je hiervoor niet in aanmerking, dan kan je nog altijd langskomen voor ontharingen met onze superzachte filmhars! Geschikt voor de meest gevoelige huid.
 • Wens je tussendoor thuis een paar haren snel te epileren? Schaf je dan een professioneel Rubis pincet aan (bij ons te koop). Met schuine kop, voor jarenlang epilatiegenot.

3. Hoe voelt de HUID van je gelaat?

 • Is je huid droger of vetter dan gewenst, heb je pigmentvlekken? Worden je producten minder goed opgenomen? Steekt couperose de kop op? Tijd voor een evaluatie!
 • Als je komt voor de gelaatsbehandeling in september, nemen wij graag wat extra tijd om je verzorgingsschema te doorlopen, om je doelstellingen opnieuw te bekijken en om je deskundig te adviseren over hoe je een gezonde en mooie huid bekomt.
 • De herfst is ook een uitnodiging om professioneel te peelen. Wij hebben voor elk huidprobleem een aangepaste peeling. Belangrijk hierbij is dat we met ons peelingsysteem de opperhuid niet beschadigen! Onze jarenlange ervaring helpt je om o.a. via peelings een mooi en verjongd huidresultaat te bekomen. Boek nu jouw peeling ivm overtollig pigment, rimpels, grove poriën, acné,....
 • Worden je producten niet goed opgenomen? Op een bepaald moment kan een goed verzorgde huid, een maximale opname capaciteit bereikt hebben. Dan is het aangewezen om te gaan needlen. Dit zorgt niet alleen voor extra kanalen waarlangs méér product kan opgenomen worden, maar het vergroot de opname tot wel 100 maal!! Tevens geeft needling een stimulans aan de cellen om actiever te zijn en de huid dus sneller gezond te maken. Lijkt dit iets voor jou?
 • Maakte je nog geen kennis met onze gelaatsbehandelingen? Geen nood: er is ook een mogelijkheid om thuis te needlen en thuis professioneel te peelen. Vraag ons alle info, wij helpen je met plezier!

Je boekt online en je hebt geen idee welke behandeling je moet kiezen? Begrijpelijk, want ons aanbod is divers en groot. Boek gewoon om het even welke behandeling met de tijdsduur die je wenst. Schrijf dan wel even bij opmerkingen wat je verlangt. Dank alvast en graag tot kijk!

Bel 093772384 voor meer info of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!