tache de beaute facebook

Er valt altijd iets te vieren!

Er valt altijd iets te vieren!

Of het nu MOEDERDAG is, een verjaardag, een huwelijk of een ander feest .....je wilt er opperbest uit zien. Een extra gelaatsbehandeling die je huid strak en stralend maakt, is geen overbodige luxe. Maak een afspraak of verzilver je behandeling in de vorm van een mooie cadeaubon!
Moederdag-cadeau-gelaatsverzorging

Maak je keuze uit onze

Hydrafacial behandelingen: 
Bij deze strikt gepersonaliseerde behandeling wordt niet alleen de huid grondig gereinigd, maar worden actieve stoffen in de huid gebracht (peelings, hyaluronzuur, peptiden, antioxidanten,...). Men verkrijgt een instant resultaat, een mooie gezonde glow, die minimaal 4 weken aanhoudt. Bij elke nieuwe Hydrafacial behandeling wordt de huid gezonder en wordt het resultaat van de vorige behandeling versterkt. 

Environ verstevigende gelaatsbehandeling
met pre- en reiniging, peeling, sonoforese met liftend serum, iontoforese met alginaat, lichttherapie, massage. Wij hebben Environ peelings en serums die de huid onmiddellijk doen stralen en strakker maken.

Exilis radiofrequentie
Deze aangename warmte-behandeling - die enkel in kuurverband wordt aangeboden - herstelt in belangrijke mate de collageenmatrix van je huid, waardoor die voller en strakker wordt. Een Exilis behandeling is bijzonder aangenaam en jouw eerste stap naar een jongere huid.

SILK instant glow behandeling
Door je huid voorzichtig te doordrenken met biologische zijden vezels en eiwitten, wordt de natuurlijke collageenmatrix hersteld en versterkt. Daardoor krijg je een vollere huid, die minder rimpels en een mooie glow vertoont. Ook roodheid wordt onmiddellijk gekalmeerd. Terwijl de vochtretentie en microcirculatie verbetert, wordt de huid verstevigd, verjongd en gelift. Bovendien wordt de overdracht van electrische signalen van de zenuwuiteinden naar de spieren geminimaliseerd, waardoor de huid minder samentrekt, rimpels minder diep worden en de vorming van nieuwe rimpels wordt vertraagd. Een echte coup d'éclat behandeling!

TIP: Schenk of vraag een cadeaubon voor één van bovenstaande behandelingen
 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.