tache de beaute facebook

Alka GREENS: wat doet het precies?

Alka GREENS: wat doet het precies?

Alka GREENS zijn basische voedingsextracten, 100% natuurlijk, die bijdragen aan een gezond zuur-base evenwicht. Het bevat naast tarwe- en gerstegras, ook extracten van groenten, fruit, algen, kruiden, kiemgrassen, vezels en probiotica.
alka greens

 1 stick Alka Greens van 10 gram, bevat zoveel gezonde voedingsstoffen die

  • een gezond zuur-base- evenwicht ondersteunen
  • rijk zijn aan alle natuurlijke B vitamines, ook foliumzuur en vitamine C
  • de natuurlijke energie in je lichaam activeren

Tegenwoordig lukt het nog maar weinig mensen om dagelijks voldoende porties groente en fruit binnen te krijgen. Dit terwijl het aandeel verzurend voedsel in ons voedingspatroon in snel tempo toeneemt. Daarbij leidt de minerale uitputting van de grond door de intensieve landbouw nog tot verdere verschraling van de broodnodige nutriënten in onze voeding.

Vooral nu, tijdens de herfst, als je vatbaarder bent voor verkoudheden, is Alka Greens een dankbare en natuurlijke suppletie & dorstlesser. Je drinkt het eenvoudigweg opgelost in een glas water of in een smoothie. Eén porte per dag voorkomt verzuring, die mede verantwoordelijk is voor tal van welvaartziekten. 

Neem een kijkje in onze brochure en vraag een proefje van één van de Alka producten. Bekijk al onze referenties in onze webshop.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!