tache de beaute facebook

Verzorg je huidbioom

De term microbioom verwijst naar de samenstelling van micro-organismen zoals bacteriën, schimmels, gisten en zelfs virussen op een bepaald oppervlak. Dit kan bijvoorbeeld op de huid zijn, maar ook de longen en de darmen hebben een eigen populatie van ‘kleine beestjes’. Ervaar het effect van een mooie, gezonde huid dankzij gezonde darmen! Onze voedingssupplementen zijn daarbij een belangrijke bijdrage.
huidbioom microbioom huidverzorging

Waarom zou je voedingssupplementen voor de huid nemen?

Ons lichaam maakt elk uur 200 miljoen huidcellen aan. Het is dus belangrijk om die te voorzien van gezonde voeding, vitamines, mineralen en voedingsstoffen. Als je die inneemt zal het lichaam eerst de hersenen, lever, nieren, het immuunsysteem en het endocrien systeem bevoorraden.... en als laatste ons grootste orgaan, de huid!
Omdat de voeding in het algemeen minder voedzaam is dan vroeger, versterken we de huid met huidsupplementen. Op die manier bekom je met je gelaatsbehandelingen en je thuisproducten sneller resultaat.

Meer info? Lees dan zeker onze blog hierover.

Onze voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn gebaseerd op 4 basisprincipes:

 • KRACHT: er worden enkel voedingsstoffen gebruikt in werkzame dosissen, waarvan bewezen is dat ze synergetisch werken om de best mogelijke absorptie te bereiken.
   
 • ZUIVERHEID: meer dan 400 testen worden uitgevoerd op elk product, waarbij verontreinigende stoffen, pesticiden en zware metalen worden gescreend.
   
 • PRODUCTIE: de supplementen worden vervaardigd volgens farmaceutische standaarden waarbij alle ingrediënten volledig traceerbaar zijn en van de allerbeste bronnen komen.
   
 • VERPAKKING: Advanced Nutrition Programme is milieubewust. De innovatieve verpakking is gemaakt van gerecycleerd karton en bedrukt met milieuvriendelijke plantaardige inkt. Plastic wordt zo veel mogelijk vermeden om oceanen en zeeleven te beschermen.

Is je huid uit balans, vertoon je vlekkerige roodheid, irritatie, ontstekingen, heb je verwijde haarvaten met ontstekingen, puistjes, maskné?

 • Kies dan voor SKIN CLEAR BIOME op basis van 4 stammen (goede) bacteriën (probiotica) èn zink. Dit huidsupplement helpt te zuiveren. 1 capsule/dag. Reken op min. 3 maanden om een bevredigend resultaat te bekomen.

Heeft je huid schade door de zon, verslapping, rimpels?

 • Kies dan voor SKIN YOUTH BIOME met 4 (andere) stammen probiotica die de cellen beschermen tegen oxidatieve stress, die de huid voeden en de productie van collageen en elastine ondersteunen. 1 capsule/dag. Reken op min. 3 maanden om een bevredigend resultaat te bekomen.
   

Lees ook het artikel Het microbioom van je huid voor meer info.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
22/02/2022
tot
22/02/2022