tache de beaute facebook

Veilige nazomer peelings

Voelt je huid na de zomer ook wat droog, gevoelig en ziet ie er dof uit? Zon, veel zonnecrème, overdadig eten en drinken..... het eist allemaal zijn tol. Ook voor de huid.
kruidenpeeling

Breng je huid weer in balans met één van onze herstellende gelaatsbehandelingen:

Reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd. Door een Vortex-Fusing worden antioxidanten, peptiden, zuren en hyaluronzuur ingesluisd. Resultaat: een huid in balans, zuiver, goed gehydrateerde en met een super 'glow'....en dit voor een lange tijd! Kan 1-malig of in kuurverband. Meer info...

Deze behandeling helpt het aanzien van de vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Dankzij het milde lactaatzuur wordt de huid optimaal gehydrateerd. Dit resulteert is een stralende, gladde, frisse, energieke en gezonde huid. Bij voorkeur in kuurverband. Meer info... (scrol op deze pagina helemaal naar beneden voor de cool-peel behandelingen)

Deze milde gelaatsbehandeling met klinisch bewezen bioactieve bestanddelen, vitamines en probiotica, bevat  naast een milde reiniging, een enzymatische peeling, een zacht reinigend en een intensief hydraterend masker. Deze verzorging herstelt de huid tot in het DNA van de huidcellen en zorgt voor de juist vochtbalans. Gevolg: een gezonde, minder kwetsbare huid die er ook jonger uitziet. Kan 1-malig of in kuurverband. Meer info...

100% natuurlijke kruidenpeeling die de huid van binnen en van buiten verjongt en die de huidtextuur en tonus fel verbetert. Vermindert actief rimpels, fijne lijnen en littekens. Verbetert de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer van de huid. Ook zeer aangewezen bij acné. Onthult na een paar dagen een stralende, jongere, zuivere en levendige huid! Aangepaste nazorg thuis is een must! Kan 1-malig of in kuurverband. Meer info...

 

Onze actie van 15 september tem 30 september

Wees er snel bij! Nog enkele plaatsen beschikbaar in september! Geniet van een herstellende nazomer gelaatsbehandeling (Hydrafacial/Environ/Unstress/Rose de Mer) waarbij we je correct advies geven over je thuisverzorgingsritueel en ontvang bij je komst èn bij aankoop van je producten een GRATIS HERSTELLEND MASKER, aangepast aan de behoefte van jouw huid

Bij boeking online: reserveer gewoon jouw gewenste tijd van één van bovenstaande behandelingen en voeg als opmerking toe: 'Nazomeractie'.

Opgelet:

  • je ontvangt een gratis gezichtsmasker als je èn een gelaatsbehandeling boekt, èn als je op het moment van je verzorging ook producten aankoopt. Een professionele behandeling, het juiste advies en thuisverzorgingsproducten afgestemd op de behoeften van je huid, garanderen je immers het beste resultaat.
  • bij deze behandelingen, behalve bij Rose de Mer Peeling,  ontvang je een relaxerende gelaatsmassage.
  • het resultaat van je behandeling(en) kan versneld worden door er LED lichttherapie aan toe te voegen. Je huidcellen hebben immers energie nodig om goed te kunnen functioneren. 
  • meerdere beurten van deze behandelingen versnellen en optimaliseren het beoogde resultaat.
  • deze gelaatsverzorgingen zorgen niet enkel voor een huid in balans, maar hebben tevens een mooi verjongend en huidverbeterend effect.
     

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
15/09/2022
tot
30/09/2022