tache de beaute facebook

Jouw huid: gezond, stevig en elastisch!

Hamsterwangen, een hangende kin.... je merkt het niet meteen, maar op een dag word je er mee geconfronteerd! Help! Hoe stel je dit moment uit? Door van jongs af aan er een gezonde voedings- en levensstijl op na te houden èn door tijdig te kiezen voor cosmeceutische huidverzorgingsproducten en uiterst professionele behandelingen.
gezonde-voeding-huid-levensstijl

Cosmeceuticals bevatten een grote hoeveelheid actieve ingrediënten, waarvan wetenschappelijk bewezen is, dat ze de huid gezond maken, verbeteren en herstellen. Vergeet niet dat cosmeceuticals producten zijn die worden vervaardigd volgens dezelfde kwaliteitsnormen en -controles als die voor geneesmiddelen. Dit wil ook zeggen dat de actieve ingrediënten diep in de huid dringen, en werken waar nodig. Dit in tegenstelling tot veel andere huidverzorgingsproducten, die enkel oppervlakkig werken. Wij werken enkel met cosmeceuticals en dat maakt voor jou - en voor ons - een wereld van verschil! 

Koop vanaf heden tot en met 19/5 jouw reinigingsproduct (melk, gel en/of toner), jouw serum, jouw dag- of nachtcrème (dus minimum 3 of meer verschillende producten) en ontvang een lipstick van Jane Iredale t.w.v. €35.*

colorluxe jane iredaleDe Colorluxe Hydrating lipstick is een rijke, maar luchtige en langhoudende dekkende lippenstift, die als boter over de lippen glijdt. Deze lipstick hydrateert, beschermt en zorgt voor vollere, gladde lippen. Het product is vegan en bevat een formule rijk aan hydraterende en botanische ingrediënten zoals cacaoboter, zonnebloemzaadolie.

*bij je online bestelling van een reinigingsproduct (melk, gel en/of toner), een serum èn een dag- of nachtcrème wordt de lipstick automatisch toegevoegd. Je kan bij 'opmerkingen' wel specifiëren of je een koel of warm type bent, zodat wij een passende lipstick kunnen schenken. Kom je ter plaatse, dan kies je uiteraard zelf jouw lipstick kleur.

Jouw huid: gezond en stevig dankzij:

 1. Jouw voeding:
  Zorg dat 2/3 van je bord bestaat uit groenten. Deze zitten boordevol ant-oxidanten en vitamines die alle cellen van je lichaam (èn huid!) nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Beperk rood vlees, ga eerder voor kip, kalkoen en vis. Dat vooral geraffineerde suikers met mate dienen geconsumeerd te worden, staat buiten kijf.
   
 2. Jouw voedingssupplementen:
  Omdat jouw huid je buitenste en grootste orgaan is, worden de cellen vaak onvoldoende bevoorraad door je dagdagelijkse voeding. Voedzame voeding is de basis, maar de realiteit toont aan dat meer dan 87% vandaag de dag bewerkt en vervuild is. Vitaminetekorten zijn daarom een feit. Supplementeer daarom met voedingssupplementen die er ècht toe doen. De ANP supplementen **leveren baanbrekende resultaten en zijn ontwikkeld met aandacht voor duurzaamheid, zuiverheid, kracht, productie en verpakking. Ons collageendrankje** al getest? Het is niet alleen lekker maar helpt je huid naar meer stevigheid en uistraling.

  **Lees ook onze blog over de ANP voedingssupplementen en de Herbalife COLLAGEN SKIN BOOSTER
   

 3. Jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine:
  Zonder correcte reiniging, heb je geen goede opname van je verzorgingsproducten! Gebruik steeds een serum onder je dag- en nachtcrème, zodat je je doelgerichte resultaten sneller kan bereiken. Ga bovendien nooit de deur uit zonder een UV bescherming en dit in alle weersomstandigheden. Het zijn niet enkel de zonnestralen die huidschade geven, maar ook de gewone UV stralen en het blauw licht van je GSM, laptop of computer. Deze zorgen voor vrije radicalen, welke op hun beurt de huidcellen beschadigen. 
   
 4. Jouw Lifestyle:
  Probeer een zo fijn mogelijke balans te vinden tussen werk en vrije tijd, tussen inspanning en ontspanning. Zorg dat je voldoende beweegt, zoek de natuur op en verruim je sociale contacten. Wie gelukkig is, straalt dat ook uit!

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!

actie loopt van
05/05/2024
tot
19/05/2024