tache de beaute facebook

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Een gezond voedingsschema is altijd de basis van je gezondheid. Toch komen bij een grondige bloedanalyse veel voedings- en vitaminetekorten aan het licht. Dat komt omdat veel voeding vandaag te veel bewerkt of vervuild is. Daarom zijn bepaalde voedingssupplementen de kers op de taart als je net dat tikkeltje méér wilt voor een gezonde geest in een gezond lichaam!
advanced nutrition programme

De voedingssupplementen van ANP die wij in ons assortiment hebben zijn nutricosmetics die uitblinken door:

  • zuiverheid: met een farmaceutische benadering worden ruim 400 tests per batch uitgevoerd door te screenen op verontreinigende stoffen, zware metalen en meer. Alle formules zijn glutenvrij.
  • kracht: voedingsstoffen werken vaak beter samen dan individueel. Op wetenschap gebaseerde ingrediënten worden samengebracht en de doeltreffendheid wordt gemeten via gedetailleerde casestudies.
  • productie: alle ingrediënten van de ANP producten zijn volledig traceerbaar, worden verpakt in de fabriek in het Verenigd Koninkrijk en worden geregistreerd bij o.a. Health Canada, FDA... die allemaal de hoogste productienormen eisen.
  • verpakking : ANP geeft de voorkeur aan mileuvriendelijke verpakkingen met volledig recycleerbare materialen en plantaardige inkt.

Voor de dagelijkse verzorging van de huid adviseren wij:

SKIN CLEAR OF YOUTH BIOME:
Deze ondersteunen de verbinding tussen darmen en huid. Als je darmbioom niet in orde is, worden voedingsstoffen niet of minder goed opgenomen. Met slechts 1 capsule per dag (die gegarandeerd 5 miljard levende culturen van bacteriestammen bevat) herstel je het microbioom en werk je op verbetering van fijne lijnen, rimpels, verlies aan elasticiteit, onegale teint, dofheid, droogte en een dunne huid. Ook voor de gestreste en probleemhuid.

SKIN VITAMINE A+:
Deze combinatie van vitamine A en D is onmisbaar voor een gezonde huid. Vitamine A draagt bij aan een gezonde celdeling en bevordert zo de verjonging van de huid, terwijl vitamine D gezonde botten, spieren en het immuunsysteem ondersteunt. 1 capsule per dag volstaat.

SKIN OMEGAS+:
Aanbevolen voor wie op zoek is naar een heldere, gladde en stralende teint. De combinatie van vitamine A met essentiële omega 3-6 vetzuren ondersteunt zowel de droge als de gevoelige en vette huid. 2 capsules/dag verhinderen transepidermaal vochtverlies, verminderen de rimpeldiepte en verbeteren de hydratatie en soepelheid van de huid. Denk niet alleen aan de huid van je gelaat maar ook aan droge armen/benen!

SKIN COLOSTRUM-C:
Bevat colostrum dat de normale werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel ondersteunt. Voor de dunne, gevoelige huid zijn 2 capsules/dag een redder in nood.

SKIN BLUE FILTER:
Dit is het eerste huidsupplement in zijn soort, samengesteld om de huid tot 60% te beschermen tegen de impact van blauw licht, terwijl het de tekenen van vroegtijdige veroudering tegen gaat. Blauw licht zit niet enkel in UV stralen, maar belaagt ons ook via cumputer en TV-schermen! Vitamine E beschermt tegen oxidatieve stress, terwijl olijfextract de onegale teint verbetert. Luteïne en zeaxanthine verhelderen de teint en het actieve biotine draagt bij aan het behoud van een gezonde huid. Kan het hele jaar door, of ook als voorjaarskuur gebruikt worden om je minder gevoelig te maken voor UV- en zonnestralen. (ideaal bij zonne-allergie)

Tenslotte is er nog een belangrijk voedingssupplement om de aanmaak van collageen te ondersteunen, nl.:

COLLAGEN SKIN BOOSTER:
Voor sterke nagels, haar en huid! Herbalife Collagen Skin Booster is een verfrissend voedingssupplement in de vorm van een drank met aardbei- en citroensmaak. Het bevat bioactieve collageenpeptiden* genaamd Verisol®* P, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het rimpels vermindert en de huidelasticiteit verbetert na 4 weken. Het is niet alleen erg lekker, maar biedt op termijn heel mooie resultaten.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!