tache de beaute facebook

Winter: pas je huidverzorging aan!

Winter: pas je huidverzorging aan!

Tijdens de wintermaanden is de lucht droger, is het kouder en moet onze huid telkens aanpassen aan de koude buitenlucht en de warme binnenlucht.
huidverzorging winter

Je krijgt hierdoor een drogere en vaak gevoeligere huid, een trekkerig gevoel, soms jeuk en roodheid. Mits een paar aanpassingen aan je huidverzorgingsroutine is dit zo opgelost!

Jouw winterroutine:

 1. Reinigen
  Sla geen dag over en kies voor een milde, ongeparfumeerde reiniger: Hydra-Intense Cleansing Lotion of Gentle Cleansing Milk die je huidbarrière verzorgt en je huid niet ontdoet van haar natuurlijke vetten. Misschien vervang je op dit moment je  'gel' beter door een melk of olie. (Pre-Cleansing Oil)
 2. Exfoliëren
  Kies nu liever geen korrelscrub omdat die momenteel je huid gevoeliger of droger kan maken. Exfolieer je huid zachtjes met het Hydrating Clay Masque van Environ. Dit milde product verwijdert schilfertjes, maakt korte metten met een doffe tint, en laat de verzorgingsproducten die je hierna aanbrengt, beter inwerken.
 3. Extra verzorging
  Net zoals je in de winter extra laagjes in je kleding draagt, heeft je huid ook nu behoefte aan een extra laagje. Een hydraterend, kalmerend serum is nu een must. Kies voor Colostrum Gel (zeer goed bij dunne en/of couperose huid), Intensive Hydrating Serum of 3Luronic serum. Is je huid extreem gevoelig en wens je intussen ook huidveroudering aan te pakken, dan is het Sérience Night serum jouw partner!
 4. Extra hydrateren
  Hydratatie wordt vaak verward met 'voeding' voor de huid. Heb je een drogere huid, dan kan je nu een rijkere variant van je dag- en/of nachtcrème crème kiezen (zoals Super Moisturiser). Neigt je huid naar iets vetter, dan voeg je alleszins een extra hydraterend of kalmerend serum toe (Total Serenity Serum), maar dus geen rijkere crème!
 5. Extra beschermen
  Zelfs in de winter en op dagen waarop de zon niet schijnt, is een dagcrème met SPF aanbevolen. Dit geeft je niet alleen een extra comfort-laagje, maar beschermt tegen UV-stralen die een verouderend effect hebben op de huid. Ga voor RAD of RAD Shield, Alpha Day Lotion of voor Unstress Probiotic Day Cream. Vergeet ook je oogzone niet!
 6. Jouw lippen schreeuwen om comfort!
  De Jane Iredale Lipdrink is intens verzorgend en herstellend. Je wilt hierna niks anders meer.
 7. Tenslotte krijgen je handen en lichaam het ook hard te verduren!
  Onze Alka crème al getest? Die zit boordevol essentiële oliën die de tere huid van je handen/lichaam optimaal verzorgen. Ideaal bij schrale en zelfs bij eczeem huid. De crème is bovendien basisch, niet vettig en geschikt voor alle huidcondities! Om voeding, hydratatie èn stevigheid aan je body toe te voegen, kan je ook kiezen voor het schitterende duo Derma-Lac Lotion en Vitamin A, C & E Body Oil.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.