tache de beaute facebook

Verwijderen wratten en ouderdomsvlekken

Verwijderen wratten en ouderdomsvlekken

Met de CryoPen kan je heel gemakkelijk, snel en doeltreffend fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle andere goedaardige huidletsels verwijderen, zelfs in het gelaat! Nooit eerder beschikten we over zoveel direct inzetbare vrieskracht, heel precies, tot op de millimeter nauwkeurig. Zo wordt ongemak voor de patiënt voorkomen, doordat de behandeling van gezond weefsel wordt vermeden.
ouderdomsvlekken

Met de CryoPen kan je heel gemakkelijk, snel en doeltreffend fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle andere goedaardige huidletsels verwijderen, op je voeten, handen, lichaam en ook in je gezicht.
Nooit eerder beschikten we over zoveel direct inzetbare vrieskracht, heel precies, tot op de millimeter nauwkeurig. Het ongemak voor de klant tot een minimum beperkt, doordat behandeling van gezond weefsel wordt vermeden.

Je kan bij Tache de Beauté van dinsdag t.e.m. zaterdag terecht voor een behandeling met Cryopen voor het verwijderen van wratten, ouderdomsvlekken en goedaardige fibromen.
Voor tarieven en een afspraak, bel 09 377 23 84.

Wratten: vaak een moeilijk probleem

wratten, steelwratjesCryopen wordt ook aangewend voor de behandeling van vervelende wratten, waar je niet zo gemakkelijk van af komt. Het is veelal een virusinfectie, die zorgt dat de cellen op die plaats gaan woekeren. Dat zorgt dan weer voor een verhevenheid op de huid. Zit die wrat nu onder de voet, dan zorgt de belasting van uw lichaam er voor dat de wrat helemaal in de huid gaat zitten. Vaak groeit er dan nog een eeltlaag overheen, die voor extra druk en pijn zorgt.

Je kan een wrat zelf behandelen met middelen van de drogist of apotheek. Een probleem kan dan zijn dat de eeltlaag te dik is, waardoor het middel niet tot de wrat doordringt.

Je kan de wrat nu dus ook door ons laten behandelen met de CryoPen®. Hierbij verwijderen we eventueel eerst het eelt, dat over de wrat is heen gegroeid. Daarna gaan we met de pen de wrat bevriezen. Het voordeel van deze pen is dat er, onder hoge druk, vloeibaar N2O in een dunne straal op de wrat aangebracht wordt. Omdat dit met een dunne straal gaat, zijn we in staat alleen de wrat te behandelen en niet het omliggende weefsel. De pijnsensatie bij deze behandeling is nihil. Zo gauw als men een prikkeling voelt, stoppen we met bevriezen.

Niet iedere wrat is met 1 behandeling direct verdwenen. Afhankelijk van de grootte en diepte van de wrat zijn meerdere behandelingen nodig.