tache de beaute facebook

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand....

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand....

Wie is de mooiste van het land? Als je 's ochtends in de spiegel kijkt, scan je automatisch je huid en je huidconditie.
gelaat spiegel

Misschien ben je gezegend met een mooie huid, misschien heb je een paar uitdagingen? Maar allemaal willen we er zo lang mogelijk, zo goed mogelijk blijven uitzien! Het is dan ook vanzelfsprekend dat we aan onze huid, ons grootste orgaan, de beste zorg moeten besteden. Als je - en dit van jongsaf aan - de nodige aandacht geeft aan een gezonde levensstijl en kwalitatieve verzorgingsproducten, dan merk je dag na dag dat je huid gezond is, blijft of wordt!
Onze producten, apparatuur hebben wij gekozen vanuit onze filosofie dat alles eenvoudig, veilig, gezond en werkzaam moet zijn. Ga aan de slag met onze Clean Beauty producten en merk het verschil! 

Wij laten ons nog steeds opnieuw inspireren door nieuwe technologieën, geavanceerde producten, opleidingen ....èn door jullie feedback, om telkens het beste van onszelf te geven, en om èchte resultaten te boeken. Wij zijn gefascineerd door alle mogelijkheden die nu geboden worden om te genieten van een mooie, jonge huid en dit op elke leeftijd!

Welke producten vind je bij ons?

Wij kozen resoluut voor gezonde gamma's, nl.

Een bezoek aan Tache de Beauté omvat 'zorg' in vele facetten. Geniet dan ook van geweldige facials evenals van zichtbare resultaten. Voel je HIP, HEALTHY en HAPPY! 

Je hebt maar één huid. Draag er dus zorg voor... wij denken graag met je mee!

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté