tache de beaute facebook

Slapend afkomen van je acné? Eenvoudiger kan niet!

Slapend afkomen van je acné? Eenvoudiger kan niet!

Nieuw! Uniek Cosmeceutical product tegen acne, roodheid en andere onzuiverheden van de huid: PHITEX CLEARUP. Een mijlpijl in huidverzorging!
Phitex acne clear up

Een lange zoektocht en veel onderzoek hebben geleid tot Phitex Clearup, een product dat je maar 1 keer per week op bvb een kussensloop, T-Shirt of onderbroek verstuift, waarna het in contact met het lichaam op een slimme manier de werkstoffen afgeeft aan de huid. Phitex werkt direct als de huid in contact komt met het ingesprayde textiel. Het ingenieuze product, ontwikkeld door een Nederlandse verpleegkundige, laat de huid namelijk zelf het probleem oplossen. 

phitex clearup voorbeelden testimonials reviews acne rosacea

Antimicrobiële peptiden in Phitex verhogen aanzienlijk de weerstand en gezondheid van de huid, waardoor de huid zèlf sterk genoeg wordt om te helen. De peptiden zitten ingekapseld in liposomen. De electrische lading om het liposoom is positief en die hecht aan de negatief geladen textielvezels. Eens het product in contact komt met de huid ontstaat een enzymatische werking waardoor de werkstoffen vrijkomen. Het product is volledig vrij van huidverzwakkende, irriterende en allergieopbouwende effecten en bevat alleen goede, veilige en werkzame ingrediënten. Phitex is perfect te combineren met andere huidbehandelingen of producten, waardoor het resultaat versnelt en de downtime van intensievere behandelingen (zoals medische peelings en needlings) verkort. Het product is zeer uitgebreid in vitro en in vivo getest en toont schitterende resultaten op korte termijn!

  • Phitex Clearup is dus een dermale textielspray, die time released natuurlijke werkstoffen afgeeft aan de huid
  • Binnen 6-8 weken wordt 80% van het beoogde resultaat bereikt
  • Uitsluitend zuivere werkstoffen herstellen roodheid, vergrote poriën, acnégevoelige en/of onzuivere huid
  • In plaats van elke avond een product op je huid te smeren, hoef je slechts 1x/week je kussensloop, T-shirt in te sprayen
  • Moeilijk te bereiken plekken, zoals de rug, zijn gemakkelijk te behandelen

Klik hier voor meer info en meer foto's - klik hier om meteen online te bestellen

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten.

phitex clear up acne onzuivere huid