tache de beaute facebook

Skin Clear Biome

Skin Clear Biome

Een evenwicht in de darmbacteriën staat in directe relatie tot een gezond darmstelsel, algemene gezondheid, verhoogde immuniteit en bijgevolg ook een gezonde huid.
skin clear biome

Skin Clear Biome:

Wanneer er een disbiose is in de darmen krijgt men last van verteringsproblemen, constipatie, diarree, een opgeblazen gevoel, concentratieproblemen, depressie, lusteloosheid,... èn van een slechtere huidkwaliteit. 

Een probleemhuid (ook MASKNE!) wordt gekenmerkt door

  • hyperkeratose
  • overtollige talgafscheiding
  • gevoeligheden en ontstekingen
  • slechte wondheling

Skin Clear Biome bevat 4 nuttige en wetenschappelijk bestudeerde bacteriestammen plus zink, die de talgafscheiding normaliseren, ontstekingen en stress van de huid verminderen en de algemene immuniteit boosten. Dit supplement werkt vanuit de darmen naar een gezondere, mooie huid. Een gezonde darmflora zorgt voor een betere opname van alle voedingsstoffen en een betere afgifte van afvalstoffen!
Het is een unieke formule, ook geschikt voor vegetariërs.

Ideaal in combinatie met Skin Accumax (dat met zijn bijzondere ingrediënten vooral de hormonen in evenwicht brengt en de lever ontgift) of Skin Youth Biome (dat 4 bacteriestammen bevat die de immuniteit, collageen en elastine, hydratatie, wondheling en de huidbarrière ondersteunen).
Probiotica blijf je nemen. Stop je, dan ben je opnieuw vatbaar voor bovengenoemde problemen.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.