tache de beaute facebook

Schenk een belevenis!

Schenk een belevenis!

Een cadeau van Tache de Beauté heeft altijd een meerwaarde.
geschenken tache de beaute

Het is de sleutel naar een goed gevoel, een beter resultaat, extra me-time,.....  Met een BON of GESCHENK van Tache de Beauté geef je aandacht, een belevenis, verwennerij en schoonheid! 

CADEAUTIPS

 • Makkelijk en steeds verrassend! Onze cadeaubon. Schenk schoonheid in een doosje. Dit geeft perspectief op verwennerij in 2021! En verdienen we dat niet allemaal?
   
 • Een luxueus gevoel met bijzondere reinigers die je huid en lichaam zijdezacht reinigen zonder je hydrolipidefilm te verstoren. Of ga voor een peelende zeep die je gelaat en lichaam subliem ontdoet van dode huidcellen.
   
 • Snelle make up tools om eenvoudigweg te stralen tijdens de feestdagen. Less is more, maar deze kwalitatieve producten geven je een instant opkikker.
   
 • Ook jouw lichaam en in het bijzonder je handen verdienen extra aandacht met een smeuige herstellende crème, een vluchtige lotion of een lekker geurende bodymilk.
   
 • Boost je huid met een reinigend, hydraterend of een anti-aging masker. Een needling apparaat, jouw ultieme booster, mag echt niet ontbreken!

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.