tache de beaute facebook

Product in de kijker: Environ Defence Crème Plus

Product in de kijker: Environ Defence Crème Plus

De formule van deze crème werd onlangs geperfectioneerd voor een betere stabiliteit en toegevoegde werkzaamheid.
Environ Defence Crème Plus

Welke ingrediënten werden toegevoegd?

  • Een extract van rode paprika, een krachtige carotenoïde. Dit bestrijdt huidveroudering veroorzaakt door blauw licht van de zon en van digitale apparaten.
  • Shea Butter: of karitéboter is vet verkregen uit de noten van de sheaboom. Deze boter bevat een hoog gehalte aan antioxidanten en vetzuren en laat zich gemakkelijk uitsmeren. Daarom is het een fantastisch ingrediënt om droge huid te verzachten, te kalmeren en te voeden.
  • Een extract van tomaten: eveneens rijk aan carotenoïden. Daardoor heeft het een uitstekende kalmerende en antioxiderende werking en helpt het huidveroudering voorkomen. Het zorgt bovendien voor een egalere teint.
  • Hemisqualane: Dit heeft een lichtere textuur dan squalaan, waardoor het niet plakkerig en vet aanvoelt. Het beschermt de huid tegen vochtverlies, maakt haar elastisch en soepel en verbetert zo de natuurlijke hydrolipidefilm van de huid.

De nieuwe Environ Defence Plus formule bevat de hoogst toegelaten dosis vitamine A in een cosmeticaproduct en wordt gecombineerd met de intensive Serum 4 plus.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.