tache de beaute facebook

Pigmentvlekken: weg ermee!

Pigmentvlekken: weg ermee!

De zomer bracht je ongetwijfeld veel mooie en zonnige herinneringen. Ook herinneringen OP je huid, onder de vorm van - helaas - ontsierende pigmentvlekken. Wist je dat je die met de juiste behandelingen en producten kan vervagen of zelfs helemaal doen verdwijnen?
pigmentvlekken behandelen

Uiteraard is het nog altijd beter te voorkomen, dan te genezen! Dat kan door je huid altijd te beschermen tegen UV-stralen en door je huid zo gezond mogelijk te maken door die te voorzien van hoge dosissen vitamine A.

Word je toch geplaagd door ontsierende pigmentvlekken, dan zullen onderstaande behandelingen het probleem verhelpen:

  • Onze 100 % natuurlijke kruidenpeeling van Rose De Mer (Christina Cosmeceuticals) is een must bij pigmentproblemen. Door de combinatie van koraalsilicaten, mineralen, zouten en kruiden krijg je een gezonde, egalere huid. Ja, je gaat vervellen, maar het is dan ook de bedoeling dat oude cellen 'gepeeld' worden en dat nieuwe gezondere huidcellen tevoorschijn komen. Je huid krijgt een fantastische glow en oogt frisser, jonger en egaler. Gebruik  van de juiste thuisverzorgingsproducten is bij deze peeling een must.
  • De Radiance Reveal of Bright Recovery behandelingen van Environ, zijn probleemoplossend door toepassing van specifieke peelings in combinatie met hooggedoseerde vitamine A producten. Ook hier geldt dat aangepaste thuisverzorgingsproducten de pigmentproblemen verder efficiënt aanpakken. Denk hierbij aan het Mela-Fade systeem, Body Oil, Retinol en bijkomend je home needle apparaat. 
  • Microneedling: deze behandeling verricht geweldig werk bij het verlichten en terugdraaien van hyperpigmentatie en zonschade . Lees er ook onze actie van deze maand op na.

Pigmentvlekken worden vaak 'de nieuwe rimpels' genoemd en geven je ook vaak een ietwat verouderd en onverzorgd uiterlijk. Weet dus dat de situatie in de meeste gevallen omkeerbaar is. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, registreer je dan op onze Facebookpagina.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

Tip: schenk een cadeaubon voor een behandeling!