tache de beaute facebook

Ontdek de magie van jouw schoonheid.

Ontdek de magie van jouw schoonheid.

Wil jij in 2023 volop stralen? Dan reiken we je graag de hand om dagelijks, wekelijks, maandelijks rustpuntjes voor jezelf in te bouwen. Klinkt dat niet heerlijk?

De winter begint en de aarde verstilt. Neem even de tijd om dieper contact te maken met de natuur,  om je innerlijk kompas te raadplegen en te ontdekken waar jouw èchte schoonheid woont. Wij weten dat echte schoonheid schuilt in goedheid, dankbaarheid, respect, zelfvertrouwen, zelfzorg,.... En ja, daar hoort een goede (huid)verzorging bij. Je bent waardevol, dus je kiest ook voor waardevolle producten.

Zorg dat het toepassen van je dagelijkse verzorging - jouw Beauty Moment - een vriendelijk ritueel wordt, waarbij je nadenkt over je ware schoonheid en je doelstellingen. Dag na dag zal dat goed gevoel evolueren naar geluk. Jouw spiegelbeeld kijkt je tevreden aan. Eenmaal je de smaak te pakken hebt, kan je wekelijks een extraatje doen, zeg maar door 'een boost' te geven, bvb door middel van een peeling en masker. Ware me-time, ware oppeppers voor je huid en jezelf !
Als je dat combineert met een maandelijks gelaatsbehandeling, waarbij niet enkel apparatuur, maar bovenal passie en warmte van onze handen, je begeleiden naar een gezonde mooie huid..... dan ga je dag na dag meer stralen! 

Koester in 2023 jouw zo nodige rustpuntjes en creëer jouw schoonheid. Gun jezelf dit 'long-lasting' geschenk. Laat je inspireren door onze aanpak. 

Ontdek bij Tache de Beauté de magie van jouw schoonheid!

  • Neem in 2023 even de tijd om jouw rustpuntjes - jouw Beauty Momenten -  te prikken.
  • Bekijk even welke producten en behandelingen jouw schoonheid kunnen creëren.
  • Bestel of vraag een cadeaubon. Zo ben je alvast zeker van wat me-time. De cadeaubon geldt zowel voor de aankoop van producten als voor behandelingen.
  • Wij maken er samen een magisch jaar van!

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.