tache de beaute facebook

Online Reserveren

Online Reserveren

Reserveer uw behandelingen in ons schoonheidsinstituut online. 24 uur per dag en 7 dagen op 7. Vanaf uw desktop, uw smartphone of uw tablet. Er zijn geen beperkingen.
online afspraak maken schoonheidsinstituut

Online Reserveren

Door hier te klikken komt u direct in het reserveringssysteem van ons schoonheidsinstituut. Nadat u de gewenste bahandeling geselecteerd hebt, kan u zelf zien welke data en uren nog beschikbaar zijn in ons salon. Pas als u de behandling gereserveerd heeft, wordt u gevraagd in te loggen met uw e-mail en paswoord. Mocht u nog geen account hebben, dan kan u die aanmaken bij het afronden van de reservering of u kan eenvoudig inloggen met uw Facebookaccount.

U kan een reservering maken vanuit ons overzicht van al onze behandelingen en hun prijzen
Weet u niet welke behandeling het meest voor u geschikt is? Surf dan naar de pagina's met een overzicht van alle mogelijke huidverbeteringen voor het gelaat of het lichaam. Maak uw keuze en boek de gewenste behandeling.

Verdere uitleg

U kunt via het reserveringssysteem boeken tot 24 uur voor het betreffende blok. Bent u daarvoor te laat, bel ons dan op 09 377 23 84, want het kan altijd dat er een plaats is vrijgekomen. Na uw boeking ontvangt u een bevestiging per e-mail (indien u uw e-mail heeft opgegeven) en 48 uur voor de behandeling ontvangt u ook nog eens een herinnering via SMS.

Als u een reservering heeft gemaakt en u kunt deze niet nakomen, geeft u dit dan zo snel mogelijk (voor 48u) aan ons door d.m.v. uw eigen account of u kunt ons ook bellen op 09 377 23 84. Voor afspraken die niet tijdig geannuleerd worden, zijn wij genoodzaakt een vergoeding aan te rekenen. Gelieve hiermee rekening te houden.

Mocht u "verdwaald geraken" in ons reserveringssysteem, bel ons dan op 09 377 23 84 of 0478 62 58 66, wij helpen u graag verder.

Weet dat wij alles in het werk stellen om uw volgende behandeling tot een ècht verwenmoment te maken!

Het Tache de Beauté - team