tache de beaute facebook

Make up, voor jou een vloek of een zegen?

Make up, voor jou een vloek of een zegen?

Ben je benieuwd hoe je make up kan toepassen, zonder aan authenticiteit in te boeten? Probeer dan zeker de minerale make up lijn van Jane Iredale. Deze geeft je niet alleen de gewenste 'look' maar zorgt namelijk ook voor èchte huidverbetering en omvat SPF, foundation, concealer en huidverzorging in één! Te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf tijdens een van onze make up workshops!
jane iredale minerale make up workshop

Deze lijn bevat geen vulmiddelen (zoals talk), is zonder synthetische bewaarmiddelen, zonder synthetische kleur- en geurstoffen, is petroleumvrij en heeft een neutrale PH.  Jane Iredale minerale make up laat de huid ademen, gaat transepidermaal vochtverlies tegen, is makkelijk en snel aan te brengen, bevat vitamines en is niet getest op dieren.

Zin om zelf aan de slag te gaan? Plan je een feest of een speciale gelegenheid, moet je tip top in orde zijn voor een sollicitatie? Met Jane Iredale Minerale Make Up geen allergische reacties, altijd de juiste kleurencombinaties en producten, lange houdbaarheid, voordelig! Deze make up voelt aan als een tweede huid, en jouw uitstraling krijgt een kwalitatieve boost!          

Volg een dynamische MAKE UP WORKSHOP. Een echte belevenis, met een hapje en drank. Je kan dit voor jezelf boeken, of je komt samen met je moeder/dochter, een vriendin. Tijdens een make up workshop zie en voel je wat de make up producten voor je kunnen doen. Wij begeleiden je van een dag- naar avond make up, leren je jouw mooie eigenschappen te accentueren, en schoonheidsfoutjes te camoufleren. Je keert huiswaarts met talloze tips & tricks, je persoonlijke make up fiche en.... boordevol zelfvertrouwen! Elke workshop is een sfeervolle belevenis, waarbij jij het stralende middelpunt bent!

Make up Workshop:

• individueel: 1.15 - € 68
• met 2: 1.30 - € 58 pp

TIP: Vraag of schenk een CADEAUBON en verheug je nu al op een feestelijke en verrassende ontmoeting en belevenis!