tache de beaute facebook

Lichttherapie, feit of fabel?

Lichttherapie, feit of fabel?

Deze behandelingstechniek wordt soms ook fotobiomodulatie genoemd, Wij werken er al jaren mee, tot grote algemene tevredenheid. Deze wetenschappelijk bewezen technologie maakt gebruik van specifieke golflengtes van lichtintensiteit die de verschillende huidlagen bereiken en daar natuurlijke (herstel)processen op gang brengen. Er gebeurt een stimulatie op sub-cellulair, cellulair en weefselniveau. Zo kunnen meerdere huid-uitdagingen tegelijkertijd worden aangepakt. Lichttherapie is dus absoluut geen fabel, maar je dient wel in zee te gaan met een professional met professionele apparatuur!
lichttherapie

LED Lichttherapie kan als een op zichzelf staande behandeling toegepast worden, maar meestal wordt het aangewend in combinatie met andere behandelingen zoals peelings, needling, radiofrequentie enz.... Het doel is telkens de huid te normaliseren, te verbeteren en de resultaten tot wel 50% te versnellen! Goedkope systemen, die er helaas ook op de markt zijn, bieden deze garanties niet!

Ons uiterst professioneel apparaat is uitgerust met 3 klinische bewezen verschillende golflengtes van rood, blauw en 'near' infrarood licht. De verschillende kleuren kunnen tezelfdertijd in 1 sessie worden gecombineerd.

Onze LED-Lichttherapie wordt ingezet bij herstel van de huid, rimpelvorming, acné, rosacea en voor het behoud van een gezonde, normaal functionerende huid.

  • LED Rood licht: 633 nm: heeft een verjongend en ontstekingsremmend effect en bevordert de cellulaire energie. Het stimuleert de lymfe en de bloedcirculatie om schadelijke stoffen af te voeren en voedingsstoffen beter op te nemen. Het verhoogt ook de natuurlijke hydratatie.
  • LED Blauw licht: 415 nm: heeft sterk anti-bacteriële eigenschappen en vernietigt de P.Acnes bacterie. In combinatie met rood licht voorkomt het infecties en opstoten.Het regelt ook de sebumproductie.
  • LED Near Infrared: 830 nm: Dit is onzichtbaar licht en de diepst geabsorbeerde golflengte. In combinatie met rood licht zorgt het voor de synthese van collageen, elastine en groeifactoren om veroudering en beschadiging van de huid tegen te gaan. Het werkt ook bij hyperpigmentatie en verbetert vasculaire schade.

LED Lichttherapîe is geschikt voor iedereen en kent nauwelijks tegenindicaties. Het is een zeer veilige techniek om alle huidtypes en huidproblemen te behandelen zonder thermale beschadiging, irritatie of hersteltijd.
Weet je waarom wij deze behandeling 'THE HAPPY LIGHT' noemen? Omdat zo'n sessie niet alleen de gezondheid van de huid bevordert maar ook de aanmaak van serotonine, je gelukshormoon! Your skin happy, you happy, we happy!

Nog even alle voordelen op een rijtje:

  • Bevordert huidverbetering en -verjonging (stevigheid, elasticiteit, gladdere huid)
  • Vermindert roodheid en irritatie van de huid
  • Vermindert de herstelperiode van peelings, needling... tot wel 50%
  • Stimuleert microcirculatie
  • Vermindert donkere kringen
  • Helpt de sebumbalans en het huidbioom te herstellen 

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.