tache de beaute facebook

Klassieke Facelift verliest aan populariteit

Klassieke Facelift verliest aan populariteit

De klassieke Facelift verliest steeds meer terrein. Huidversteviging door middel van Radio Frequentie is al een tijdje ingeburgerd in Amerika - met verbluffende resultaten- en is nu ook van toepassing in België. De behandeling is pijnloos, risicoloos en wordt als zeer aangenaam ervaren. Het resultaat is een strakkere, jongere, gezonde èn frissere look!.
alternatief klassieke facelift

De combinatie van Radio Frequentie met Ultrasone golven wakkert de huidcellen aan tot celvernieuwing: het oude en minder kwalitatieve collageen wordt vervangen door gloednieuw collageen (collageen is de grootste volumemaker in de huid en zorgt voor meer veerkracht).

Tijdens de behandeling voelt u een intense, aangename warmte op de huid, die enkele minuten wordt aangehouden. Het leuke is dat deze methode niet alleen een niet chirurgisch alternatief is voor een facelift, maar ook dat andere zones van het lichaam hiermee verstevigd (en afgeslankt) kunnen worden.

Afhankelijk van de conditie van uw huid, behaalt u de meest verstrakkende en verstevigende resultaten na een kuur van 4 à 6 behandelingen die om de 2 weken na elkaar worden uitgevoerd. Tenminste tot 6 maanden na uw laatste behandeling zult u uw huid nog zien verjongen en verstevigen. Het eindresultaat blijft behouden door regelmatig (om de 3 maanden) een onderhoudsbehandeling te plannen.

Naar de klassieke facecelift is nauwelijks nog vraag. Grote insnijdingen en hechtingen achter de oren zijn niet meer van deze tijd. Tegenwoordig kiezen zowel vrouwen als mannen steeds vaker voor minder invasieve technieken. Het is een positieve ontwikkeling dat gezichtsverfraaiing steeds meer binnen het budget en handbereik komt van iedereen. 

Als we lachen, zijn kraaienpootjes misschien leuk, maar als we serieus kijken is er geen rimpel die ons aantrekkelijker maakt. Als we ouder worden verandert de botstructuur en verliest de huid zijn elasticiteit. Vriendelijke lijntjes en onschuldige fronsen transformeren op een dag in vervelende ‘eye catchers’. We mogen de natuur best een beetje helpen. Dit kan nu met het unieke Exilis Elite apparaat!

Uit een recent onderzoek blijkt dat meer dan 90% van de behandelde personen, tevreden tot zeer tevreden zijn over deze behandelingen en over het resultaat: natuurlijk, gezond, geen neveneffecten! 

Spreekt deze techniek u aan?
Neem voor meer informatie of voor een vrijblijvend intake gesprekcontact op met Tache de Beauté, uw expert in huidverbetering!