tache de beaute facebook

Een nieuw jaar!!

Een nieuw jaar!!

Ondanks de beperkingen die we in het voorbije jaar hebben ervaren, kijk ik met plezier terug op 2021. Omdat ik tal van nieuwe en bestaande klanten heb mogen ontvangen en helpen. Hiervoor mijn oprechte dank!
nieuwjaarswensen tache de beaute

Er zijn een paar nieuwe behandelingen bijgekomen, ik heb veel trainingen gevolgd en mooie resultaten in huidverbetering bereikt! Jullie vonden met velen de weg naar onze webshop, die jouw aankopen beslist vergemakkelijkt.

Ik start nog elke werkdag met evenveel enthousiasme en ben dankbaar voor de warmte en trouw die ik van jullie ervaar en heb dan ook heel veel zin in 2022! Samen maken we er een jaar vol schoonheid van!

We - Werner & ik - wensen je een fantastisch, gezond, mooi 2022 met heel veel hoogtepunten!

Mieke xx