tache de beaute facebook

Corona aanbeveling Wereld Gezondheidsorganisatie

Corona aanbeveling Wereld Gezondheidsorganisatie

De World Health Organization heeft een artikel geplaatst waarin aangegeven wordt dat een uitgebalanceerd dieet van groot belang is om de gevolgen van Corona zo klein mogelijk te houden.
alka greens zuur base balsn wereld gezondheidsorganisatie who

De WHO geeft aan om te kiezen voor verse producten en producten met een kortere houdbaarheid, zoals verse groenten en fruit en (reduced fat) zuivelproducten. Verkies deze producten, als ze er zijn, altijd boven de langer houdbare producten.

  • Lees hier de voedingsrichtlijnen van de WHO bij quarantaine
  • Klik hier voor een volledig overzicht van voedingstips van de WHO

Hoge ORAC-waarde Alka® Greens

Alka® Greens is rijk aan vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B7, foliumzuur, B12, C, probiotica & enzymencomplex. Daarnaast is er een hoge ORAC-waarde gemeten bij Alka® Greens!

ORAC staat voor Oxygen Radical Absorbance Capacity. Het is een methode om vast te stellen hoeveel antioxidanten een voedingsmiddel bevat. Oftewel, hoeveel vrije radicalen geabsorbeerd kunnen worden. Vrije radicalen zorgen voor beschadiging en ziektes in het lichaam.

Daarnaast wordt het lichaam vatbaar voor (virus) infecties. Met behulp van antioxidanten beperk je de schade doordat de vrije radicalen als het ware worden gevangen.
Hoe hoger de ORAC-waarde des te gezonder is het voedingsmiddel.

alka vitae greensNo. 19 uit top 100

De Agricultural Research Service (ARS) in Amerika heeft met deze methode de hoeveelheid antioxidanten van ruim 275 producten in kaart gebracht.

Alka® Greens staat met een ORAC-waarde van 41.700 maar liefst op de 19e plaats in de ranking top.

Klik hier om de top 100 van voedingsmiddelen ingedeeld op hun gemeten ORAC-waarde wereldwijd te bekijken.

Artikel dr. Mark Sircus: virussen zijn pH-gevoelig

Goed nieuws voor lichaamsontzuring. In een wetenschappelijk artikel refereert dr. Mark Sircus AC., OMD, DM (P) aan onderzoeken in de Verenigde Staten en Engeland, waaruit blijkt dat virussen pH-gevoelig zijn. Virussen en bacteriën die bronchitis en verkoudheid veroorzaken, gedijen goed in een zure omgeving.

Amerikaanse onderzoekers hebben zwakke plekken gevonden in het pantser van het virus, waarin de pH-waarde in het lichaam een rol speelt. The Royal Free Hospital and School of Medicine in Londen concludeert dat het verhogen van de pH-waarde naar een basisch niveau, het vermogen van het immuunsysteem verhoogt om ziektekiemen te kunnen doden.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Bestellen

Surf naar onze webshop om de Greens te bestellen en ondervind zelf wat het met je lichaam doet.

Heerlijk om te combineren met een voedingsshake !! Zo geniet je van een dubbel effect op je gezondheid.

 

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten

Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté