tache de beaute facebook

Beyond Lash Mascara van Jane Iredale

Beyond Lash Mascara van Jane Iredale

Jouw ogen weerspiegelen je ziel. Met de zuivere Beyond Lash Volumizing Mascara van Jane Iredale maken wij het verschil!
Beyond Lash Mascara jane iredale

Maak je blik onweerstaanbaar met deze nieuwe performante mascara van Jane Iredale. Ga voor dramatisch volume zonder klontertjes! Deze nieuwe verzorgende formule bevat 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, die je wimpers verzorgen, versterken en gezond houden. Deze mascare irriteert niet - bevat geen carbonzwart en geen teflon! - en is geschikt voor de gevoeligste ogen, zelfs voor contactlensdragers.

Het zandlopervormige borsteltje omhult, krult, lift, separeert en pakt ook de middelste wimpers met gemak mee.  Het bereikt met precisie de binnenste en buitenste ooghoeken.

Wens je een dramatische oogopslag?

Breng dan de mascara eerst aan de onderzijde van de bovenste wimpers aan, en beweeg daarna zachtjes over de bovenkant, van de aanzet tot de puntjes.

Wens je meer krul?

Rol dan het borsteltje zigzaggend van aanzet tot punt over je wimpers. Breng een 2de laagje aan voordat het eerste is opgedroogd.

Geen klontertjes meer!! De hals van de mascarakoker is binnenin voorzien van een 'wisser' die overtollige mascara van het borsteltje verwijdert. Zo blijft de perfecte hoeveelheid achter voor de mooiste volumineuze wimpers, zonder klonters!

Ga voor mooie, gezonde, zachte wimpers in één intense, glanzende kleur: zwart!
Bestel via onze webshop

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.