tache de beaute facebook

Zuurstof voor je huid - een Instant Liftende Behandeling

Wij introduceren 2 nieuwe gelaatsbehandelingen met onmiddellijk 'coup d'éclat' effect.
mooie huid circadia oxygen Rx

OXYGEN Rx - Zuurstofbehandeling
Het gebruik van zuurstof is vaak omstreden in huidverzorging. Men moet een belangrijk onderscheid maken tussen de activiteit van zuurstof die men inademt en de voordelen van plaatselijke toepassing op de huid. Oxygen Rx is een effectieve methode waarbij zuurstof op de huid gegenereerd wordt op het moment van gebruik en waarbij geen overbodige vrije radicalen worden gevormd. Deze verzorging richt zich tot iedereen die een coup d'éclat effect wil, maar ook in het bijzonder tot mensen die last hebben van rosacea en acné.
 

SWICH - Dermaal verjongingssyteem - Liftende en energiestimulerende gelaatsbehandeling
Dit is een uniek alternatief voor chemische peelings. SWICH maakt gebruik van het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. SWICH gebruikt biologische metabolieten die natuurlijk functioneren in bijna elke cel om de energieproductie te stimuleren. 
Tussen de 35 en 40 jaar - en uiteraard ook ouder - wordt een vermindering in energieproductie gezien in vrijwel alle systemen van het lichaam, in het bijzonder in de huid. Dit resulteert in fijne lijntjes, onregelmatige pigmentatie en een dof uiterlijk. Bij regelmatige toepassing van deze behandeling, verbeteren de huid, de huidskleur en de huidstructuur aanzienlijk, omdat SWICH een positieve invloed heeft op de dermale matrix proteïnen, inclusief collageen en elastine.

Deze niet seizoensgebonden behandeling wordt bij voorkeur om de 4 weken uitgevoerd om stamcelactiviteit, celvernieuwing en energieproductie van de mitochondriën te maximaliseren.
Kandidaten voor deze aangename maar intensieve behandeling vertonen fijne lijntjes, verslapte huid, onregelmatige pigmentatie en een dof uiterlijk.

Met beide behandelingen word je 1 uur lang verwend.
Prijs: €125 - klik hier om te boeken

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten
Tache de Beauté - wij maken mensen mooi

actie loopt van
03/03/2019
tot
31/03/2019