tache de beaute facebook

Wij vinden jouw mening belangrijk!

Niets zo belangrijk als een tevreden klant. De slogan luidt: "Ben je tevreden, vertel het verder. Ben je niet tevreden, vertel het aan ons" Nieuwe, potentiële klanten lezen onze reviews op het Internet. Daarom is het voor ons belangrijk als jij laat horen waarom je telkens opnieuw voor Tache de Beauté kiest.
review google

Ben je tevreden over de service, over onze producten, over onze behandelingen, over de locatie, over onze nieuwsbrieven, over onze acties, over wie we zijn....? Kruip snel in je pen en laat anderen weten waarom Tache de Beauté iets/veel betekent voor jou! 

Wij verloten in mei 4 producten onder diegenen die een originele, mooie, bijzondere, positieve..... review schrijven! ALVAST DANK VOOR JULLIE BIJDRAGE!

Wat kan je winnen?

  • het Peptide Frown Serum van Environ: dit serum van Environ is verrijkt met een zeer geconcentreerde combinatie van peptiden. Daarmee draagt het serum bij aan het verzachten en verminderen van voorhoofdrimpels, fronslijnen en kraaienpootjes. Bij regelmatig gebruik ('s ochtends en 's avonds) worden expressielijntjes verminderd en verzacht, waardoor de huid er jeugdiger en ontspannen uitziet. Gebruik dagelijks na je needling sessie voor een betere opname. (Prijs: € 149.00)
  • het Seriénce Night Serum van Environ: het Malachite-NP Complex Seriénce Night Serum van Environ is een innovatief geavanceerd serum om de huid gedurende de nacht een boost te geven en de negatieve langetermijneffecten van stress tegen te gaan. Het resultaat: een serene, stralende en jeugdig uitziende huid. (Prijs : € 75.00)
  • het Retinol 1 serum van Environ: dit serum dat enkel 's avonds aangebracht wordt, bevat een effectieve dosis vitamine A met colostrum in een niet-vette formule. Het dient langzaam te worden opgebouwd en helpt de huid te normaliseren. Krachtig anti-aging, verhelpt pigmenvlekken, houdt acné onder controle. (Prijs: € 65.00)
  • Skin Blue Filter van Advanced Nutrition Programme: wist je dat 'blauw licht' van je laptop, computer, GSM.... huidschade in de hand werkt zoals versnelde veroudering, pigmentvlekken? Door vitamine E, zeaxanthine, olijfextract en luteïne te combineren, bestrijdt het voedingssupplement Skin Blue Filter de schadelijke effecten van blauw licht (-60%) en blijft jouw jeugdige uitstraling behouden. (Prijs € 62.00)

Wij kijken uit naar jouw review die anderen kan inspireren om bij ons langs te komen en uiteraard horen wij het achteraf ook graag als je tevreden bent over het gewonnen product :-). De winnaars worden begin juni persoonlijk gecontacteerd.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
07/05/2023
tot
31/05/2023