tache de beaute facebook

Wij danken jullie voor het voorbije jaar...

...en wensen jullie het allerbeste voor een gezond, positief en mooi nieuwjaar!
gelukkig nieuwjaar tache de beaute

Wij mochten het voorbije jaar veel klanten helpen met voedings- en verzorgingsadvies en konden hen de juiste tools aanreiken om een mooie, gezonde huid en een goede conditie te bekomen. Jullie resultaten en dankbaarheid zijn voor ons een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan.
Anti-aging is en blijft voor ons 'A Way of Life'. We steunen jullie graag met een persoonlijk behandelplan op maat. Met het juiste advies qua voeding en verzorging en de diverse behandelingen maken wij jou succesvol!.... De complimenten volgen....

Onze missie 'Wij maken mensen mooi' (van binnen en van buiten) is anno 2019 meer dan ooit waar! Mooi (gezond) zijn geeft je zelfvertrouwen, laat je schitteren, trekt mensen aan, geeft energie, ....

De diverse facetten van onze zaak (make up, verzorging, voeding, behandelingen) vullen elkaar zo aan, dat jouw persoonlijke behandelplan succesvol wordt! Wat wij ambiëren is een stralende JIJ! 

Kijk alvast uit naar onze nieuwigheden:

  • Zuurstofbehandeling: waarbij de zuurstof pas IN de huid vrij komt. Deze behandeling zorgt voor een direct 'coup d'éclat' effect en kan voor elk huidtype en elke leeftijd worden toegepast. (ook ideaal bij rosacea en acné)
  • Energiestimulerende en liftende behandeling: dankzij een milde peeling en vitamines vervagen rimpels en bekom je een strakkere huid.
  • Een nieuw protocol voor onze Hydrafacial: een intensere feeling en sneller resultaat!

Deze behandelingen kunnen de dag voor een feest worden toegepast.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten
Tache de Beauté - wij maken mensen mooi

 

 

actie loopt van
01/01/2019
tot
31/01/2019