tache de beaute facebook

Vermoeid? Stijfheid en pijn? Versnelde veroudering?

Wist je dat wat je eet en doet, ook een invloed heeft op je energiepeil?
Zuur base alka vitae greens thee druppels actie

Bepaalde voeding, stress, roken, straling, allerlei verontreiniging, medicijnen en een grote spierbelasting* produceren na verbranding zure afvalstoffen. Het lichaam moet deze kwijt om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden. De hoeveelheid afvalzuren die dagelijks in het bloed vrijkomt is te groot om via de normale uitscheidingsorganen ons lichaam te verlaten. Het lichaam slaat de schadelijke zuurresten op in o.a. weefsels en gewrichten. Ons lichaam verzuurt steeds meer naarmate we ouder worden, met als gevolg dat op een bepaald moment vermoeidheid, stijfheid en pijnen kunnen ontstaan.  Door die verzuring kunnen lichaamscellen minder goed hun werk doen. Het gebrek aan zuurstof en ophoping van zuren maakt cellen minder actief. Gevolg: de weefsels verouderen en de vitaliteit neemt af. Dit geldt voor je gehele lichaam en uiteraard dus ook voor je huid!

Wat kan je er aan doen?

  • Beperk en vermijd de factoren* hierboven vermeld
  • Beperk de consumptie van verzurende voeding en dranken. Denk hierbij aan dierlijke eiwitten, suikers, koolzuurhoudende dranken, koffie, alcohol...
  • Eet ontzurend voedsel zoals groenten ,fruit, aardappelen, noten en zaden
  • Gebruik regelmatig ontzurende producten als ondersteuning. Onze de Basische ALKA producten stimuleren de afvoer van verzurende afvalstoffen uit het lichaam.

Alka producten zijn voor iedereen en zijn ook geschikt voor vegetariërs, veganisten en diabetici. Bij regelmatige toepassing zorgen de producten voor neutralisatie en afvoer van de zuren in je lichaam. Gevolg: meer balans, meer energie, minder veroudering!

Je merkt heel snel de positieve effecten van de Alka producten!

Onze actie tot eind oktober 2021:

Koop een doos Greens en een flesje ontzurende Druppels, ontvang GRATIS een doos KRUIDENTHEE (€14,95)

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
23/09/2021
tot
31/10/2021